free download 78 travel guides written by experts

Anca Parghel planuieste sa scoata patru albume noi

Cântăreaţa şi-a sărbătorit ziua de naştere la Romantica

Anca Parghel le-a  promis fanilor săi că nu se va lasă doborâtă de boală şi şi-a ţinut promisiunea! Talentata cântăreaţă s-a aflat ieri, 16 septembrie în platoul Romantica de la „1001” unde alături de Paula Chirilă, Nicoleta Voica  şi prieteni apropiaţi şi-a serbat ziua de naştere. Anca a împlinit 51 de ani, dar se simte mai puternica  şi mai  tânără ca niciodată! În timpul emisiunii Romantica, Anca a avut parte de multe surprize. În permanenţă, Ionuţ Dolănescu a ţinut-o de mână şi împreună şi-au adus aminte de momentele din timpul filmărilor de la „Iubitorii de şlagăre”, emisiune pe care au prezentat-o împreună. Ionuţ i-a reamintit Ancăi ca şi-au făcut o promisiune: să scoată împreună un album de muzică populară. Amândoi au spus că se vor ţine de cuvânt! Încă două proiecte frumoase i-au fost propuse Ancăi de două fane ale sale. Maria Dragomiroiu şi Silvia Dumitrescu au sunt în direct la „1001” şi i-au transmis Ancăi cele mai frumoase gânduri, dar şi invitaţia de a scoate câte un album împreună, iar sărbătorita nu a refuzat pe nimeni!

O altă surpriză care a adus lacrimi de bucurie în ochii talentatei cântăreţe a fost telefonul actorului Adrian Păduraru care de fapt suna de pe holurile Romantica şi într-un final a intrat în platou pentru a-i oferi Ancăi un mare buchet de flori şi o mare îmbrăţişare. Dan şi Tudor de la Fly Project au fost de asemenea alături de sărbătorită la „1001” şi, bineînţeles, fii acesteia Ciprian şi Tudor Parghel. Ei au mărturisit că împreună lucrează la un nou album. Viitorul sună foarte bine pentru Anca! Vedeta are în plan nu mai puţin de patru albume!

Telespectatorii o pot urmări pe Nicoleta Voica şi pe Paula Chirilă zilnic, de luni până vineri de la orele 10.00 la “1001”. Ca şi în sezonul precedent, emisiunea se adresează femeilor descurcăreţe. Există şi o mare schimbare faţă de ediţiile precedente: începând din această toamnă, emisiunea are două moderatoare! Nicoletei Voica i se alătură Paulei Chirilă, amândouă fiind gazdele invitaţilor veniţi în studio. Noutăţi sunt şi în domeniul decorului, care a fost şi el modificat faţă de sezonul precedent. Rămân neschimbate dorinţa realizatorilor de a vă oferi o oră de informaţii utile şi de bună dispoziţie!

Bucuresti, 17.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *