metalshow

Mike Craft (Smokie) despre concertul cu 101 Viori: “Cautam provocari, nu ne pensionam!”

Daca mai exista cineva care nu este entuziasmat de ce se va intampla in cadrul concertului de vineri , 19 decembrie de la Sala Polivalenta – “Christmas with Smokie&101 Violins”, va anuntam pe aceasta cale ca membrii Smokie asteapta cu nerabdare sa evolueze in fata publicului bucurestean alaturi de orchestra 101 Viori.

Intrebat daca show-ul de la Bucuresti constituie una dintre cele mai mari provocari din cariera trupei, Mike Craft (solistul Smokie) s-a declarat extrem de entuziasmat de idee, afirmand ca aceasta reprezinta cu adevarat o mare provocare in lungul lor traseu muzical de pana acum.

De altfel, acesta a adaugat faptul ca acest tip de propuneri ii motiveaza si ii face sa evolueze in conditiile in care alti artisti se pensioneaza dupa o anumita perioada sau se multumesc sa repete acelasi show ani la rand.

Mike marturiseste de asemenea faptul ca e indragostit de arhitectura cladirilor noastre, pe care din pacate nu a avut timp sa o studieze decat prin fereastra autocarului de turneu care i-a transportat de la un concert la altul. Fiind un impatimit al fotografiei, acesta a declarat ca gaseste constructiile noastre ca fiind unice si frumoase si ar dori sa-si faca propria colectie de fotografii cu aceste cladiri. “Mi-am dorit sa fac o fotografie personala alaturi de Contele Dracula, insa nu l-am gasit acasa cand am trecut prin Transilvania”, glumeste solistul.

Una peste alta, a inceput numaratoarea inversa pentru spectacolul de vineri, atat pentru noi, cat si pentru cei “responsabili” cu show-ul, acestia aflandu-se in mijlocul unor repetitii asidue pentru a oferi un eveniment memorabil.

Pentru cei care nu si-au achizitionat inca bilet, acestea se gasesc la Sala Palatului, magazinul Unirea – etaj 2, magazinul Muzica, Eventim (Reteaua Germanos), blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro, iar preturile variaza in functie de categoria de loc intre 100 Ron si 200 Ron.

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *