Shadow

Mihai Leu si Piotr Ciński jurizeaza cel mai mare concurs de colantari auto din Romania

Mihai Leu, Campion Mondial la box si Campion National la raliu, va juriza impreuna cu Piotr Ciński, Campion Mondial la Wrapping Auto, cel mai mare concurs de colantari auto din Romania – KING of Wrapps.

Organizat de Leykom, concursul KING of Wrapps se va desfasura in zilele de 26, 27 si 28 septembrie in Pavilionul Central din Romexpo–Bucuresti. Arena competitionala va fi inaugurata in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud–Est, care va avea loc in perioada 26–29 septembrie la Romexpo–Bucuresti, Pavilionul Central.

PRINT & sign 2017

Valoarea premiilor este de 1000 de euro (premiul I), 700 de euro (premiul II) si 500 de euro (premiul III). Castigatorul Marelui premiu va primi titlul de “King of Wraps” si o excursie la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas (bilet de avion, cazare si intrare la expozitie).

Inscrierile la concurs se pot face aici, completand formularul online pana pe 24 septembrie sau in timpul expozitiei PRINT&SIGN (in limita locurilor disponibile). Se pot inscrie toate persoanele fizice rezidente in Romania, fara cazier si eligibile pentru viza SUA.

Citeste Regulamentul concursului si ofera-ti sansa unei excursii de neuitat in Orasul Luminilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *