creative night talks

Mihai Găinuşă revine cu „Ştirile de mâine” la TVR 1

Din 10 ianuarie, realizatorul tv comentează cele mai proaspete ştiri din lume – cele care încă nu s-au întâmplat – în aceeaşi manieră personală, de luni până vineri, de la 22.20, la TVR 1 şi TVR+. Surpriza acestui sezon: invitaţii în platou.

„Doamnelor şi domnilor, ştirea de mâine e că Ştirile de mâine se întorc din vacanţă!”, anunţă Mihai Găinuşă, realizatorul late night show-ului produs şi difuzat la TVR 1. Marţi seară, la ora ştiută (22.20), ştirile zilei ne sunt servite „mai proaspete, mai odihnite, mai fără colesterol”.


Când toată România e blocată de ger, Ştirile de mâine sparg gheaţa. Mihai Găinuşă pune mâna pe lopată şi bagă cărbuni din politică, viaţa socială, showbiz, tehnologie şi din absolut tot ceea ce nu se pricepe. Interviurile pe stradă ale Kanei Hashimoto nu vor lipsi nici ele din ediţiile acesui an. Ba mai mult, echipa Ştirilor de mâine anunţă şi o surpriză: în acest sezon vin şi invitaţi. Mihai Găinuşă va comenta cu aceştia cele mai proaspete ştiri din lume: cele care încă nu s-au întâmplat!

„Ştirile de mâine încep din 10! 10 ianuarie. După ora 10”, precizează Mihai Găinuşă, care ne aşteaptă din nou, la ceas de seară, de luni până vineri, la TVR 1 şi pe TVR+.

Din octombrie 2016, Mihai Găinuşă aduce Ştirile de mâine la TVR 1, emisiune pentru care face echipă cu producătorul TVR Adriana Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *