free download 78 travel guides written by experts

Mihai Calin catre o concurenta: “Trebuie sa asculti de barbati uneori!”

«Cartofii prajiti» au declansat adevarate dezbateri in Centrul Vechi al Capitalei. Maestrul de ceremonii – prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, emisiunea care incepe sambata, la 21:30, la Kanal D

Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, ce va fi difuzata in fiecare sambata, de la 21:30, la Kanal D, i-a luat prin suprindere pe mai multi trecatori ce se aflau in Centrul Vechi al Bucurestiului cu o intrebare care, la prima vedere, nu parea atat de dificila.

Cartofii prajiti, aliment de baza al romanilor, au devenit rapid subiect de dezbatere.

Printre cei provocati sa castige o suta de lei la testul strazii, la intrebarea «De unde provin cartofii prajiti?», s-a aflat si o turista din Olanda, care i-a facut si o declaratie inedita lui Mihai Calin. “Te iubesc!”, a silabisit aceasta, provocata fiind de simpaticul prezentator sa spuna ceva in romaneste. “Trebuie sa asculti de barbati uneori!”, a sfatuit-o Mihai Calin, dupa ce s-a dovedit ca insotitorul doamnei stia raspunsul corect la intrebare, dar concurenta a preferat sa dea raspunsul gresit in care, de altfel, credea.

“Oamenii erau tentati sa raspunda «Franta» sau S.U.A, stiau ei ceva, ca argumente foloseau sintagma «French fries» sau informatia ca «din America provine cartoful!», dar multi s-au inselat!”

Abordata de Mihai Calin la intrarea in biserica, unei doamne in varsta i-a batut norocul la usa!

“Am lucrat 20 de ani ca bucatareasa. Cum sa nu stiu raspunsul la aceasta intrebare?”, i-a spus concurenta lui Mihai Calin. Vazand ca norocul tine cu ea, doamna a dorit sa duca jocul la alt nivel, asa ca si-a chemat ajutoare – fiul si nora, si a invitat acasa echipa “Norocul iti bate la usa”, in speranta unui castig mai mare.

Testeaza-ti cunostintele si perspicacitatea, afla cum s-a descurcat concurenta, ajutata de familia ei, si ce iures a provocat Mihai Calin in casa, urmarind prima editia a show-ului “Norocul iti bate la usa”, sambata, de la 21.30, la Kanal D!

Bucuresti, 23.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *