Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Middle East Airlines se alatura SkyTeam

Al 17-lea membru al SkyTeam se extinde la nivel global pentru a deservi clienţii din Liban

SkyTeam, alianţa mondială de companii aeriene, a urat astăzi bun venit celui de-al 17-lea membru al său, Middle East Airlines – Air Liban (MEA). Principala companie aeriană din Liban, MEA devine al doilea membru al SkyTeam din Orientul Mijlociu, oferind astfel clienţilor din regiune acces la o amplă reţea mondială.

De la baza sa din Beirut, MEA operează 30 de rute internaţionale în Africa, Orientul Mijlociu şi Europa. Afilierea MEA la SkyTeam va facilita accesul clienţilor care doresc să călătorească din şi către Liban în scopuri comerciale sau de recreere. De aceste servicii vor beneficia în special libanezii care locuiesc în SUA, Canada şi Brazilia, care vor avea astfel legături aeriene prin aeroporturile de conexiune Paris CDG şi Roma. Destinaţia Beirut este deservită de membri ai SkyTeam precum Alitalia, Air France, Aeroflot, Saudia şi TAROM, care asigură conexiuni suplimentare prin aeroporturile din Europa şi Orientul Mijlociu.

China a devenit un partener comercial foarte important pentru Orientul Mijlociu. Datorită membrilor China Airlines, China Eastern şi China Southern, reţeaua SkyTeam oferă din ce în ce mai multe oportunităţi de afaceri în China şi în ţările limitrofe.

„Prin intrarea MEA în SkyTeam, suntem în măsură să oferim clienţilor noştri mai multe posibilităţi de a călători către şi înspre Liban, având în special în vedere legăturile comerciale puternice cu Regiunea Golfului Persic, Asia, Africa şi cele două Americi – toate acestea fiind regiuni unde SkyTeam este puternic reprezentată,” a declarat Michael Wisbrun, Managing Director al SkyTeam.

„Prin afilierea la SkyTeam, putem să ne extindem acoperirea la nivel mondial şi să le facilităm clienţilor noştri accesul la mult mai multe destinaţii din întreaga lume,” a declarat Preşedintele MEA – Directorul General Mohamad El-Hout. „Intrarea în reţeaua SkyTeam face parte din strategia noastră de creştere şi majorare a profitului, privind cu încredere în viitor la colaborarea cu partenerii noştri de alianţă.”

Începând de acum, clienţii MEA vor avea posibilitatea să acumuleze şi să valorifice mile în cadrul serviciilor oferite de companiile aeriene membre SkyTeam. De asemenea, membrii programelor de „frequent flyer” derulate de alte companii aeriene membre SkyTeam pot acumula şi valorifica mile atunci când călătoresc pe zboruri operate de MEA.

Afilierea şi integrarea MEA în alianţă este sponsorizată de Air France, membru fondator al SkyTeam.

Beirut / Bucuresti, 28.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *