Shadow

MetaWealth își extinde portofoliul de investiții imobiliare prin lansarea celui de-al doilea activ

Investitorii în proprietăți imobiliare tokenizate au încasat deja primele randamente și beneficiază de o nouă oportunitate

MetaWealth, startup-ul fintech cu o prezență puternică în Zurich, București și Dublin, continuă să revoluționeze peisajul investițiilor imobiliare prin lansarea celui de-al doilea activ al platformei inovatoare de investiții fracționare.

Oferta recent lansată cuprinde 36 de apartamente din apreciatele proiecte rezidențiale Cosmopolis și New Confort City, consolidând angajamentul MetaWealth de a oferi investitorilor oportunități excepționale de creștere financiară și generarea de bunăstare pe termen lung.

Cu o valoare totală de 2,6 milioane de dolari, investitorii își pot asigura dreptul de proprietate fracționată asupra acestui activ de calitate, pentru doar 100 de dolari. Apartamentele, care vor fi complet închiriate și ocupate până la sfârșitul perioadei de finanțare a activului, generează un randament anual net al chiriei estimat la 6,13%, oferind investitorilor un flux de venit constant și sigur. În plus, investitorii beneficiază de un profit imediat la achiziție (Profit on Purchase – PoP) de 14,02%, conform evaluării realizate de Colliers International, precum și de o apreciere estimată a activelor de 36,73%, în următorii cinci ani.

Asset 1_Rent 2

Angajamentul MetaWealth de a oferi investitorilor oportunități de investiții excepționale este confirmat prin integrarea perfectă dintre tehnologie, expertiza imobiliară și perspectivele de neegalat asupra pieței. MetaWealth facilitează persoanelor din toate categoriile sociale accesul la lumea profitabilă a investițiilor imobiliare, cu riscuri reduse și randamente maximizate, oferind drepturi de proprietate fracționată și selectând cu foarte mare atenție proprietăți complet închiriate și administrate profesionist.

„Lansarea celui de-al doilea activ marchează o nouă etapă importantă pentru MetaWealth și pentru comunitatea noastră de investitori în continuă creștere”, spune Michael Topolinski, co-fondator al MetaWealth. „Suntem încântați să le oferim investitorilor noștri posibilitatea de a-și diversifica portofoliile și de a culege roadele unei piețe imobiliare reziliente și prospere. Randamentele atractive preconizate, alături de profitul generat imediat la achiziție, demonstrează angajamentul nostru neclintit de a oferi valoare excepțională și oportunități de investiții de neegalat”,

Pe lângă lansarea celui de-al doilea activ, MetaWealth anunță încă o realizare notabilă: distribuirea primelor două runde de venituri generate din chiriile aferenteActivului 1, în lunile mai și iunie, către cei 153 de investitori din 14 țări, în valoare totală de 21.434 de dolari. Acest moment de referință dovedește capacitatea MetaWealth de a-și respecta promisiunile și de a genera rezultate tangibile pentru baza sa de investitori în continuă expansiune.

Creșterea și succesul său remarcabil au poziționat deja MetaWealth drept un deschizător de drumuri în domeniul tokenizării imobiliare. Concentrându-se pe extinderea portofoliului, MetaWealth caută în mod activ noi oportunități de investiții pentru 2023, cu valori cuprinse între 3 și 5 milioane de dolari, pe piețe imobiliare mature, inclusiv Valencia (Spania), Varșovia (Polonia) și Atena (Grecia).

Totodată, MetaWealth negociază în prezent un parteneriat strategic cu o bancă digitală importantă cu sediul în Londra, ceea ce reflectă cererea și gradul de conștientizare în creștere de care se bucură această platformă inovatoare de investiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *