Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mercedes-Benz Romania sustine siguranta in trafic: test de lumini

gratuit pana la sfarsitul lunii noiembrie

· Pentru al patrulea an consecutiv, Mercedes-Benz România oferă testul de lumini gratuit, în perioada 1-30 noiembrie 2012
· Mercedes-Benz realizează această acţiune anual, pentru a contribui la scăderea numărului de accidente provocate de problemele de vizibilitate în anotimpul rece
· La nivel internaţional, Mercedes-Benz arată o preocupare constantă pentru siguranţa în trafic, realizând teste în centre dedicate şi dezvoltând o serie de sisteme şi aplicaţii auxiliare

În perioada 1-30 noiembrie 2012, pentru a patra oară în România, Mercedes-Benz oferă gratuit un program de verificare şi reglare a luminilor exterioare. Acţiunea va avea loc în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară şi se adresează tuturor proprietarilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Testul de lumini este un demers iniţiat pe plan local în 2009 de Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de testare a luminilor la nivel naţional. Campania porneşte din angajamentul companiei pentru responsabilitate şi siguranţă în trafic şi atenţie faţă de comunitate.

Mercedes-Benz îşi reconfirmă angajamentul faţă de conducătorii auto prin responsabilitate şi siguranţă în trafic încă din anii ’50, de când Mercedes-Benz a lansat pentru prima dată programul de testare a luminilor la nivel global.

În plus, Mercedes-Benz realizează la nivel internaţional mai multe cercetări privind siguranţa în trafic. Fiind un pionier al domeniului, Mercedes-Benz implementează constant sisteme ce pot să ofere şoferilor asistenţă în situaţii dificile şi o siguranţă sporită tuturor pasagerilor.

Încă din 1966, Mercedes-Benz a creat un centru de studiu al accidentelor, determinând cele mai frecvente cauze şi posibile situaţii critice ce apar în traficul rutier. În prezent, centrul destinat automobilelor cercetează aproximativ 100 de accidente pe an, iar departamentul de vehicule comerciale în jur de 30 de accidente majore. În 1979, Mercedes-Benz a fost primul producător auto care a realizat un centru de teste cu accidente provocate. Abia în 1998, Uniunea Europeană a introdus astfel de centre drept o cerinţă obligatorie pentru producători.

Mai mult, Mercedes-Benz dezvoltă constant noi aplicaţii ce pot să îmbunătăţească experienţa condusului, pentru a-l ajuta pe şofer să se concentreze şi mai mult asupra drumul. Câteva exemple ar fi Cam-Touch-Pad HMI, un display intuitiv al meniului de navigare, Traffic Jam Assist, care poate analiza maşina din faţă şi care poate acţiona volanul fără intervenţia şoferului, Magic Body Control, care studiază indicii drumului şi ajustează suspensiile potrivit calităţii şoselei, sau Personal Assistant ‘Gloria’, sistemul ce preia comenzile vocale.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz şi despre această campanie puteţi accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro/TestLumini.

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *