Mercedes-Benz Romania sustine castigatorii concursului national

de inot „Camelia Potec. In cautarea viitorilor campioni”

· În urma concursului „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”, 24 de copii talentați au fost selectați dintr-un total de 250 de participanți.
· Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive acestor copii și antrenorilor, în cadrul cantonamentului la care participă între 7-14 septembrie, la Stejarii Country Club.
· În plus, la începutul anului, Mercedes-Benz România a încheiat un parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, oferind un Mercedes-Benz Vito timp de trei ani.

În perioada 7–14 septembrie, Stejarii Country Club găzduiește cantonamentul național de înot al cȃștigătorilor competiției „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”. Mercedes-Benz Romȃnia îi susține pe cei 24 de finaliști cu articole și echipamente sportive.

„Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni” a fost un concurs național de înot, desfășurat în luna iulie 2014, care a avut ca scop descoperirea copiilor talentați ce pot deveni campionii României de mâine. Competiția, realizată în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, a reunit 250 de participanți, dintre care au fost selectați în final 24 de copii. Fetele și băieții cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani, care s-au remarcat în cadrul acestui concurs, vor participa timp de o săptămȃnă la cantonamentul susținut de Stejarii Country Club și Mercedes-Benz Romȃnia.

Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive atȃt micilor înotători, cȃt și antrenorilor. Cei 24 de copii beneficiază de rucsacuri și articole sportive pentru înot, cu însemnele Mercedes-Benz, pentru cantonament și pentru antrenamentele viitoare. De asemenea, cei nouă antrenori care îi instruiesc au primit echipament profesionist Mercedes-Benz pentru pregătirea zilnică a copiilor. În plus, Stejarii Country Club va pune la dispoziție bazinul de dimensiuni olimpice pentru practicarea antrenamentelor, care vor fi coordonate de fosta campioană olimpică Camelia Potec, asigurând toate condițiile necesare pentru desfășurarea optimă a acestui cantonament.

„Este foarte important ca sportivii care își doresc performanțe să aibă cadrul necesar pentru a se antrena, începând cu o locație adecvată, un echipament profesionist, antrenori calificați și, bineînțeles, susținere morală. Stejarii Country Club și Mercedes-Benz România sunt parteneri de încredere ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern în cadrul acestui demers, acordându-le copiilor oportunitatea de a evolua și de a se pregăti temeinic pentru competițiile internaționale. Ne punem mari speranțe în juniorii calificați și suntem convinși că pe viitor vor aduce multe medalii țării noastre”, declară Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„Ori de câte ori avem ocazia, ne implicăm cu plăcere în inițiative ce susțin talentul și ambiția, valori care pot conduce către excelență. Le dorim mult succes copiilor selectați și sperăm ca, pe viitor, să devină stele care strălucesc în clasamentele internaționale de înot!”, afirmă Boris Billich, CEO și Președinte Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România nu este la prima colaborare cu Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern. La începutul anului, a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Mai mult, în luna iulie, Mercedes-Benz România a încurajat și susținut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfășurate la nivel național și european. Înaintea acestor competiţii, compania a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor. În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul Mercedes-Benz Vito.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

Bucuresti, 10.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *