free download 78 travel guides written by experts

Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a Media Music Awards 2016, cel mai important eveniment al industriei muzicale româneşti

• Mercedes-Benz a fost, pentru a treia oară consecutiv, Maşina Oficială a Media Music Awards.
• Mercedes-Benz România a înmânat premiul la categoria „Best Video”, care a revenit trupei Carla’s Dreams, marea câştigătoare a serii.
• Modelele NGCC şi limuzinele Mercedes-Benz au stat la dispoziţia artiștilor şi organizatorilor pe toată durata evenimentului.

În cadrul Galei Media Music Awards, Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială şi partener al evenimentului şi, din această postură, a acordat trofeul pentru „Best Video” trupei Carla’s Dreams. Gala a avut loc pe 15 septembrie la Sibiu şi a reunit pe scenă peste 30 de artişti, în faţa a 40.000 de spectatori. Cei de la Carla’s Dreams au fost marii câştigatori ai ediţiei 2016, primind un număr record de şapte trofee.


„Anul acesta ne-am prezentat la Media Music Awards cu propriul nostru Rock Star, CLA Coupé,  unul dintre cei mai noi membri ai gamei de autoturisme compacte, puse la dispoziție pentru transportul artiștilor români pe Green Carpet. Designul, stilul dinamic de condus și echipările prezente la bord, fac din modelele gamei compacte partenerii ideali de drum pentru tinerii cu un stil de viață activ și, bineînțeles, iubitori de muzică.”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz România.

La a cincea ediţie Media Music Awards, pe scenă au urcat pentru a cânta şi pentru a primi mult aşteptatele trofee artiştii mediatizaţi ai momentului. Cei mai premiaţi au fost Carla’s Dreams, însă s-au bucurat de distincţii şi Smiley, Andra, Cabron, Delia, Deep Central, Mihail, What’s Up, Vescan şi Florin Ristei. Anual, trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real aparițiile radio şi TV.

Mercedes-Benz a condus spre Green Carpet toți artiștii prezenți la eveniment în elegantele limuzine Clasa C și spațioasele autoturisme Clasa V.

Vedetele serii din partea Mercedes-Benz au fost cele cinci modele din gama compactă (New Generation Compact Cars). Design-ul tineresc și caracteristicile tehnice fac din Clasa A un model ideal pentru generația tânără. Aceste trăsături sunt completate de aspectul sportiv și de dinamica de condus. Clasa B combină aspectul dinamic-sportiv cu un grad sporit de siguranță și confort, fiind autoturismul perfect pentru familiile active. CLA Coupé subliniază proporțiile unui coupé clasic, cu linii puternice și capotă bine conturată, modelul fiind potrivit pentru persoanele cu un caracter puternic, care vor să iasă în evidență. Singular și nonconformist, CLA Shooting Brake întruchipează tot ce este mai bun în ambele lumi: sportivitatea unui coupé și spațiozitatea unei limuzine. Cu un design urban, GLA este primul SUV compact de la Mercedes-Benz care îmbină originile de coupé în materie de design cu o utilizare practică în activitatea zilnică.

Participanţii la eveniment au putut admira aceste modele inovatoare în Piața Mare, Piața Unirii și Piața Aurel Vlaicu din Sibiu şi au putut viziona evenimentul din lounge-ul Mercedes-Benz amenajat în zona VIP – Green Carpet.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *