Shadow

MediHelp România: 2017 anunță o creștere a vânzărilor de 35%, față de anul precedent

MediHelp România, parte a MediHelp International, estimează pentru anul 2017 o creștere de minimum 35% a cifrei de afaceri, față de anul anterior.

„Conform datelor companiei, în 2016, peste 90% dintre solicitările primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurări medicale de familie, ceea ce a condus la o creștere a vânzărilor de 34%, față de anul 2015. Totodată, cele mai accesate servicii medicale au fost cele în regim ambulatoriu. Datorită evoluției în ceea ce privește nevoile medicale ale persoanelor fizice, planurile de asigurare de sănătate acoperă o plajă mare de servicii medicale, în intenția de a oferi siguranță chiar și în situații neprevăzute. Polițele de asigurare internațională MediHelp includ acum și acoperire pentru servicii deosebite precum chirurgie complexă, tratament pentru cancer și transplant de organe sau măduvă”, declară Zahal Levy, Președinte MediHelp International.


Estimările companiei vin și în contextul în care McKinsey & Company, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de consultanță în management la nivel global, afirmă că veniturile din piața privată a asigurărilor de sănătate, estimate acum la 1,3 miliarde de euro, vor atinge o valoare dublă, până în anul 2025.

McKinsey & Company afirmă că această creștere semnificativă este determinată de mărirea veniturilor în țările în curs de dezvoltare, ceea ce înseamnă că persoanele fizice își vor permite o investiție mai mare în planurile de asigurare medicală privată.

Datorită evoluției tehnologice și a apariției de noi riscuri medicale, companiile specializate includ din ce în ce mai multe beneficii în planurile de asigurare medicală privată. De câțiva ani, anumite planuri de asigurare medicală includ și acoperire pentru servicii medicale de rutină sau pentru tratarea unor condiții cronice, pe lângă situațiile grave neprevăzute, care necesită intervenție de urgență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *