metalshow

MediHelp Internațional deschide o nouă sucursală-concept și o numește pe Florentina Fășie, branch manager

Florentina Fășie conduce cel mai nou “Concept Sales Unit” al MediHelp International în București

MediHelp România (www.medihelp.ro), parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor internaționale de sănătate în Europa Centrală și de Est, a inaugurat la București o nouă Sucursală – Concept pentru divizia de vânzări a companiei. Noul “Concept Sales Unit” de pe Bd. Aviatorilor, nr. 68, va fi condus de Florentina Fășie.
Sucursală-Concept va găzdui toate operațiunile de vânzări ale MediHelp și face parte din planul de extindere al companiei în România.

Cu o poziționare extrem de accesibilă (aproape de metrou si de centrul orașului), în noua Sucursală – Concept clienții vor avea posibilitatea să întalnească managerii de cont, să achiziționeze asigurări internaționale de sănătate și să își administreze planurile de asigurare.

“Am deschis acest “Concept Sales Unit” ca dovadă a angajamentului nostru de a ne extinde pe piața din România și de a le oferi clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț. Totodată, această sucursală era un    pas necesar pentru a urma creșterea operațiunilor noastre în România. Am numit-o pe Florentina Fășie în funcția de director de sucursală, datorită rezultatelor sale remarcabile în ultimii șase ani pe care i-a petrecut în echipa de vânzări a MediHelp”, declară  Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

În calitate de director de sucursală, Florentina Fășie va fi responsabilă cu dezvoltarea strategică a portofoliului de clienti la nivel național, de coordonarea și de extinderea echipelor de vânzări directe și de telesales pentru a atinge obiectivele companiei.

“Sunt onorată să ocup această funcție și să îmi folosesc expertiza în domeniul vânzărilor pentru a face o diferență în sectorul asigurărilor internaționale de sănătate în România”, a spus Florentina Fășie, director de sucursală, MediHelp România.

Florentina Fășie

Florentina Fășie are o experiență de peste 10 ani în vânzări, este licențiată în Marketing la Academia de Studii Economice din București și a urmat numeroase cursuri de vânzări strategice în România și peste hotare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *