creative night talks

Medicul Radu Pretorian și Promediq se alătură portofoliului Point IT

Point IT anunță extinderea portofoliului de clienți pe segmentul comunicării medicale, prin preluarea Promediq și a medicului Radu Pretorian.

Comunicarea medicală este considerată a fi una dintre cele mai sensibile și importante segmente de relaționare specializată, nu doar în relația directă medic-pacient, ci și în cea facilitată tot mai mult prin rețelele sociale, prin acțiuni de creștere a notorietății medicilor, a competențelor acestora și a campaniilor de informare și de conștientizare.

Acesta este și motivul pentru care un număr tot mai mare de clinici medicale aleg promovarea serviciilor, a dotărilor sau a cazuisticii prin intermediul acelor instrumente și canale relevante pentru pacienții vizați.

doctor
Relaționarea medic-pacient nu se mai limitează la contactul direct, ci la abordarea informală, dar specializată, a tuturor canalelor de informare și de comunicare existente. Răspândirea statisticilor, a cazuisticii relevante, a tehnicilor de diagnosticare, monitorizare și intervenție, promovarea alternativelor, posibilitatea de a monitoriza un pacient, toate aceste acțiuni sunt stimuli și factori de sprijin pentru sănătatea fiecăruia dintre pacienți, cu mențiunea că nu trebuie încurajate diagnosticările virtuale, ce nu au la bază o minimă schemă de investigație specializată asupra acestora.

În ceea ce privește Promediq, competențele medicului Radu Pretorian și capacitatea de a primi răspuns rapid întrebărilor punctuale, Point IT a ales concentrarea asupra strategiei de conținut în Social Media, prin campanii dedicate, creșterea paginii și a interacțiunii cu medicul.

Pentru un astfel de proiect, poziționarea medicului include aptitudini de comunicator specializat, cu rol în definirea și creșterea brandului personal, prin extinderea portofoliului de pacienți, precum și prin implicare efectivă în educarea și conștientizarea audienței în tot ceea ce înseamnă prevenție și prezentare la medicul specialist, în funcție de fiecare caz în parte.

Despre dr. Radu Pretorian

Dr. Radu Pretorian este medic specialist cardiolog, ce deține competență în cardiologie intervențională și cardiologie clinică, oferind o gamă largă de servicii medicale cardiologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *