free download 78 travel guides written by experts

Mediafax Foto alege Nikon

SKIN, unic importator Nikon in Romania, si Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, anunta semnarea unui parteneriat in urma caruia Mediafax Foto va folosi in mod exclusiv aparatura foto Nikon.

Preferata deja de unele dintre cele mai mari agentii de presa si publicatii din lume, aparatura foto Nikon a devenit incepand cu aceasta saptamana si alegerea Mediafax Foto.

Pentru SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, aceasta alegere reprezinta recunoasterea calitatii si a fiabilitatii aparatelor foto, a obiectivelor si a bliturilor Nikon, pe care le comercializeaza din postura de unic importator Nikon in Romania.

Aparatele pe care fotoreporterii Mediafax Foto le vor folosi sunt Nikon D3, primul aparat foto Nikon din gama DSLR cu senzor in format full frame, si Nikon D700, aparatul DSLR „creat pentru neprevazut”. Alaturi de acestea vor fi utilizate bliturile Speedlight SB-800, precum si obiectivele Nikkor 28mm f/2.8D AF, 50mm f/1.8D AF,  85mm f/1.8D AF, 14-24mm f/2.8G AF-S, 24-70mm/2.8G ED, 70-200mm f/2.8G IF-ED AF-S VR, 300mm f/2.8G IF-ED AF-S VR, 400mm f/2.8G IF-ED AF-S VR, care acopera toate situatiile de fotografiere.

Mediafax Foto a ales sa foloseasca in mod exclusiv aparatura Nikon pentru ca aceasta raspunde exigentelor fotojurnalistilor sai, care asigura cel mai consistent flux intern de fotografie de eveniment. Fotoreporterii si colaboratorii Mediafax Foto acopera zi de zi evenimentele majore petrecute in Romania, in toate domeniile de interes: politic, economic, sport, fapt divers, cultura, divertisment.

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *