free download 78 travel guides written by experts

Programul social “Impreuna, mai aproape de oameni” continua in judetul Buzau

Compania United Romanian Beverages Bereprod, alaturi de companiile partenere Agrana Romania, Alka Trading, Hochland Romania, Strauss Romania si Vel Pitar vin in sprijinul persoanelor cu dificultati socio-economice din judetul Buzau. Programul social "Impreuna, mai aproape de oameni", desfasurat pentru al saselea an consecutiv, este initiat de compania URBB si consta in oferirea de pachete cu alimente persoanelor aflate in dificultate.

Cele 4.000 de pachete speciale vor ajunge la persoanele din comunele Beceni, Chilii, Sapoca si Zarnesti, in fiecare comuna fiind distribuite cate 1.000 de pachete. Fiecare pachet contine zahar Coronita, ciocolata Romana, napolitane Alka, branza topita Hochland, capucino si cafea de la Strauss Romania, produse dulci Vel Pitar, bere Tuborg si suc Orangina. Valoarea unei pungi este de peste 36 RON, iar investitia in acest program depaseste 200.000 RON.

De la lansarea programului si pana in prezent, peste 44.000 de persoane cu dificultati socio-economice au beneficiat de sprijin prin intermediul "Impreuna, mai aproape de oameni". Din 2003 pana in prezent (incluzand si aceasta editie), valoarea totala a pachetelor cu alimente care au fost oferite se ridica la 1.000.000 RON.

"Multumim companiei URBB si tuturor partenerilor sai pentru ca au ales in acest an judetul nostru pentru a aduce o mica bucurie in casele unor familii mai putin privilegiate. Programul "Impreuna, mai aproape de oameni" este un demers din pacate inca necesar pentru multe zone din tara noastra si ne bucuram ca putem suplimenta astfel si eforturile depuse de autoritatile judetene pentru a aduce o parte din caldura Sarbatorilor de Craciun in vietile unor persoane care au mai multa nevoie de sprijinul nostru", a declarat Adrian Mocanu, Deputat Buzau.

Shachar Shaine"Acest program ne este foarte aproape de suflet, drept pentru care l-am continuat si in acest an. Ca de fiecare data, ne bucuram sa avem alaturi companii importante care au raspuns afirmativ demersului nostru de a oferi un mic sprijin in preajma Sarbatorilor de Craciun, dar si cei peste 100 de angajati ai companiei noastre care participa activ la bunul mers al campaniei si la pregatirea pachetelor", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB.(vezi bio si foto la calitate de print)

Declaratii ale partenerilor

"AGRANA, companie care actioneaza pe cinci continente, este mandra de cultura sa deschisa si diversa, parte a principiilor sale de dezvoltare sustenabila. Pe langa obiectivele sale economice, Agrana este constienta de rolul si responsabilitatea sa sociala si punem accent pe implicare activa in ajutorarea comunitatilor locale si sprijinirea celor dezavantajati. Agrana Romania are o traditie in donatii si sponsorizari a comunitatilor aflate in nevoie – o raza de speranta si gandurile bune a celor astfel ajutati sunt recompense care nu pot fi cuantificate in registrele contabile, ci doar in registrul sufletului. Programul "Impreuna, mai aproape de oameni", prin componenta sa umana poate deveni o parte importanta a comunicarii organizationale catre partenerii sociali din Romania", a declarat Emilian Dobrescu, reprezentant general Agrana Romania.

"Suntem fericiti sa putem fi alaturi de membrii comunitatii, mai ales ca ne aflam in perioada sarbatorilor de iarna. Dorim sa impartasim din bucuria momentelor specifice acestor sarbatori si acelora dintre noi care au nevoie de sprijin. In cei 14 ani de prezenta pe piata locala, Alka s-a implicat in mod constant in programe de acest gen, parteneriatul de fata fiind deja o traditie", a declarat Amir Krenzia, Director general Alka Group.

"In orice moment de sarbatoare este firesc sa te gandesti si la cei mai putin fericiti, care duc o viata plina de lipsuri si griji. Inca de la lansarea sa, programul "Impreuna, mai aproape de oameni" a angrenat companii importante din Romania intr-o initiativa care are drept scop sa invie speranta in sufletele celor mai putin norocosi. Hochland Romania participa cu mare bucurie, dar si cu responsabilitate, la fiecare etapa a acestei initiative, pentru ca este de datoria noastra, a celor care putem face diferenta, sa sprijinim astfel de cauze", a declarat Sergiu Mititelu, Director General Hochland Romania.

"In fiecare an Strauss Romania a fost alaturi de cei mai putini fericiti oferindu-le o clipa de bucurie. Ultimul an a adus multe realizari pentru compania noastra, de aceea ne dorim sa daruim un zambet si o raza de lumina si mai departe, celor care au nevoie de noi. In ceas de Sarbatoare suntem fericiti sa le impartasim gandurile noastre si sa le aducem in suflet liniste si bucurie", a declarat Matanya Schwartz, General Manager Strauss Romania.

"Vel Pitar este o companie responsabila care si-a propus sa fie cat mai aproape de lumea din jur si de interesele comunitatii. Iar sarbatoarea Craciunului este un moment ideal pentru a ne implica intr-o actiune sociala deosebita, cum este programul "Impreuna, mai aproape de oameni". Credem cu tarie ca actiunile noastre raspund unor nevoi concrete si reale ale comunitatii si ne permit un contact direct cu cei carora ne adresam", a declarat Nicolae Serbanescu, Director General Executiv S.C. Vel Pitar S.A.

Despre programul "Impreuna, mai aproape de oameni"

URBB a demarat programul "Impreuna, mai aproape de oameni" in 2003, cooptand in acest demers si alte companii partenere. Programul consta in distribuirea de pachete cu alimente persoanelor care se confrunta cu dificultati socio-economice. La fiecare editie, pachetele cu alimentele puse la dispozitie de companiile partenere in program sunt pregatite de peste 100 dintre angajatii URBB, care participa voluntar la aceasta actiune.

Initial, programul s-a derulat doar in preajma sarbatorii Pastelui, dar, incepand cu anul 2005, marcheaza si perioada Craciunului. La inceput, programul a fost conceput pentru persoanele cu venituri reduse din Bucuresti. Din dorinta de a fi insa alaturi de cat mai multi dintre cei care au nevoie de ajutorul nostru, tot in anul 2005, "Impreuna, mai aproape de oameni" s-a extins si in provincie.

Vezi un studiu de caz despre editiile anterioare ale programului.

Despre compania URBB

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci internationale: Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini. Numarul angajatilor companiei URBB depaseste 950 de persoane.

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *