metalshow

Medaliat cu aur la numai 10 ani, micul sahist Stefan Tomici demonstreaza, in direct

la Radio 21, ca “romanii au valoare”

«Românii au valoare şi vrem să dovedim asta împreună», acestea sunt cuvintele cu care, matinalii de la Radio21, Paul, Ioana şi Bogdan încep fiecare emisiune.

«Vrem să demonstrăm, aşa cum, de-altfel, am promis tuturor oamenilor, că: românii au valoare şi speranţă, tinerii sunt super şi, cu siguranţă, România are viitor pentru că suntem înconjuraţi de oameni care, deşi poate nu atât de cunoscuţi si promovaţi, pun pasiune în tot ceea ce fac şi îşi dovedesc talentul prin performanţele notabile pe care le înregistrează an de an.» explică prezentatorii emisiunii BINE DIMINEAŢA.

Un român de valoare este şi „micul şahist” Ştefan Tomici, o minte sclipitoare, un copil cu totul şi cu totul special. La numai 13 ani, Ştefan este dublu campion naţional, s-a remarcat la toate competiţiile la care a participat şi a plecat de fiecare dată cu câte un trofeu, ajungând, în prezent la performanţa de 22 de cupe şi 40 de medalii câştigate, prima medalie de aur fiindu-i înmânată la vârsta de numai 10 ani.

Invitat în emisiunea BINE DIMINEAŢA, Ştefan Tomici a primit, din partea matinalilor de la Radio 21, toate laudele ce i se cuvin unui adevărat maestru al şahului şi încă o medalie de onoare – „Ştefan Tomici: Un Român de valoare”. Este un trofeu nepreţuit pe care micul şahist îl merită pe deplin, pentru că este un tânăr deosebit, pentru că demonstrează, alături de Radio 21 că Românii au valoare şi că Tinerii sunt super.

„Am dedicat multe ore din viaţa mea pentru, ceea ce a început ca fiind un simplu hobby şi a ajuns să devină marea mea pasiune. Pur si şimplu iubesc ceea ce fac pentru că şahul este, în acelaşi timp, un sport, o artă, un joc al minţii şi o luptă pentru cei inteligenţi. Şi de-alungul timpului, în cadrul competiţiilor la care am participat, am avut ocazia, să cunosc oameni cu care am împărtăşit aceeaşi pasiune. Am cunoscut mulţi tineri români talentaţi şi deosebiţi şi asta mă face să fiu mândru că vorbim aceeaşi limbă, atât în sală de competiţie cât şi pe tabla de joc.” le-a mărturisit Ştefan matinalilor de la Radio 21.

Românii au valoare, cred cu tărie şi vor să demonstreze matinalii de la Radio 21. Şi, în fiecare săptămână vor aduce, în faţa ascultătorilor, oameni cu care ne mândrim cu toţii, oameni care ne plac, oameni care ne inspiră.

Bucuresti, 14.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *