free download 78 travel guides written by experts

McCann Worldgroup castiga clientul BEKO la nivel global

McCann BucharestMcCann Bucuresti este una dintre cele 3 agentii care au coordonat proiectul de pitch

Experienta vasta pe clienti internationali, abordarea strategica si cele mai bune propuneri creative au fost factorii cheie care au dus la castigarea contului global
Bucuresti, 24.11.2015: McCann Worldgroup a castigat clientul Beko si va coordona toate campaniile de comunicare la nivel global.

Incepand cu luna noiembrie 2015, un hub european de creatie si strategie, special creat pentru clientul Beko, va coordona proiectele de comunicare globale – din acest hub fac parte McCann Bucuresti, McCann Istanbul si The Cyranos McCann Barcelona.

Noul client McCann este Partener Premium al FC Barcelona, este al doilea cel mai mare brand de electronice si electrocasnice din Europa si unul dintre brandurile europene cu cea mai mare crestere in Europa, fiind prezent peste 100 de tari din intreaga lume.

“Incepem un parteneriat cu o echipa foarte solida, cu experienta extinsa in ceea ce priveste gestionarea clientilor internationali. Cu pasiunea, solutiile creative si abordarea strategica de care a dat dovada McCann, suntem convinsi ca vom crea impreuna platforme de comunicare pe termen lung pentru a aborda aceasta categorie intr-un mod inovator” a declarat George Mead, International Beko Brand Manager.

„Suntem mandri si onorati sa adaugam clientul Beko la portofoliul nostru de clienti, mai ales ca acest lucru vine ca urmare a unui proces care s-a dovedit a fi unul cu rezultate exceptionale, atat pentru Beko, cat si pentru McCann. McCann Bucuresti a adus cu sine intreaga experienta pe clienti internationali si a pus-o in aplicare intr-o strategie state of the art, pentru a crea o abordare unica a categoriei. Acest lucru, impreuna cu o colaborare de succes intre cele 3 agentii McCann implicate in proces, au dus la castigarea unui client important. McCann Bucuresti face azi inca un pas important in strategia sa de pozitionare ca o agentie internationala, capabila sa contribuie la cresterea unor barnduri globale si regionale”, a declarat Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Bucuresti.

“Beko este pe o traiectorie clara de dezvoltare globala. Suntem extram de incantati ca au ales McCann ca partener in aceasta calatorie frumoasa pe care o au in fata”, a declarat Richard Bonner-Davies, President of McCann Worldgroup Nordics & Central East Europe.

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *