metalshow

MC pregateste oraşul Frankfurt pentru Cupa Mondiala de Fotbal Feminin 2011

Marketing local pentru Frankfurt / MC agenţia coordonatoare

Deţinătorul titlului, Germania găzduieşte Cupa Mondială FIFA 2011. Frankfurt pe Main este locul central pentru toate jocurile şi biroul comitetului de organizare al femeilor FIFA World Cup. Patru dintre cele 32 de meciuri ale Cupei Mondiale, vor avea loc la Commerzbank-Arena din Frankfurt: două runde demeciuri – inclusiv un joc pentru echipa germană, o semifinală şi finala. În cadrul unui concurs pan-european, MEDIA CONSULTA (MC) Köln, a fost însărcinată cu punerea în aplicare a serviciilor de relaţii publice şi organizarea de evenimente. Ca agenţie cordonatoare a FIFA World Cup Feminin Germania 2011, pentru oraşul de pe Main, MC va coordona, de asemenea, în colaborare cu toţi cei implicaţi: agenţii partenere şi instituţiile publice, relaţiile cu presa locală şi Biroul de Informare.

"Specialiştii noştri beneficiază de o experienţă îndelungată în comunicare, planificare şi organizarea de evenimente sportive şi de presa, dar şi experienţa specifică în regiunea Frankfurt, explică Harald Zulauf, CEO al MC. MC dezvoltat o strategie de PR la nivel mondial pentru ATP Tour. Agenţia a fost responsabilă de campionatul mondial ATP Tour pentru mai mulţi ani în Frankfurt şi a organizat măsuri locale de PR cum ar fi conferinţe de presa, interviuri, precum şi "ATP Tour Fan Fest". În plus dl Zulauf subliniază "Acum suntem bucuroşi să sprijinim oraşul Frankfurt în FIFA World Cup Feminin 2011."

Scopul campaniei este de a comunica locaţia de desfăşurare a FIFA World Cup Feminin 2011, în metropola de pe Main dar şi să prezinte Frankfurt ca "inima fotbalului feminin" mass-mediei şi publicului. Cluburile locale de fotbal feminin vor fi implicate în evenimente, cu scopul de a atrage atenţia comunităţii fotbalului feminin către Frankfurt şi pentru a sublinia aspectul feminin al sportului.

MEDIA CONSULTA şi Biroul de Informaţii şi Presă vor implementa conceptul general de comunicare pentru oraşul Frankfurt. MC va realiza relaţiile cu presa locală, iar Biroul de presă şi informare va menţine legătura cu mass-media la nivel naţional, vor organiza conferinţe de presă şi evenimente de promovare a Fan Fest Frankfurt, vizionarea de către public de pe malurile principale, precum şi diverse evenimente majore. Pentru a spori atenţia pentru toate meciurile FIFA World Cup Feminin 2011 jucate la Frankfurt, Agenţia va organiza în plus un spectacol de stradă, pentru a informa cetăţenii aflaţi în întreaga regiune.

Berlin / Köln / Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *