free download 78 travel guides written by experts

MB Dragan lanseaza thedeals.ro

Agenția de publicitate interactivă MB Dragan anunță lansarea www.thedeals.ro – o platformă online ce preia ofertele de pe cele mai cunoscute site-uri cu promoții și reduceri. Această platformă își propune să vină în ajutorul consumatorilor, dar și al site-urilor de profil.

Business-ul de group buying s-a dezvoltat rapid în România, de la începutul acestui an achiziționându-se cupoane de reduceri de peste un milion de euro. Concept nou în România, reducerile colective au cunoscut un succes extraordinar, oferind utilizatorilor șansa de a accesa, testa și folosi servicii la care altfel nu ar avea acces sau pe care le-ar găsi foarte greu.

Platforma thedeals.ro ține consumatorii la curent cu ultimele discount-uri apărute pe site-uri de profil, având  categoriile bine structurate și ușor de accesat în funcție de domeniile de interes, precum și în funcție de orașele în care sunt valabile ofertele.

Mihai Drăgan, consultant online MB Dragan, a declarat că ”întregul concept al platformei este să ajute utilizatorul, aducând într-un singur loc, organizat, ofertele tentante ale tuturor site-urilor de specialitate. Utilizatorul câstigă timp, bani și energie, lăsând la o parte frustrarile ce apar atunci când trebuie să cauți în prea multe locuri.”

Thedeals.ro nu necesită crearea unui cont, ci oferă posibilitatea de abonare la newsletter-ul zilnic astfel încât persoanele interesate pot primi pe adresa de mail oferte din categoriile și orașele dorite. În fiecare zi, direct pe platforma thedeals.ro vor fi postate ultimele oferte, cu ultimele reduceri și promoții. Totodată, cei ce vizitează site-ul au posibilitatea de a propune o ofertă prin formularul de contact.

Despre MB Dragan

MB Dragan este o agenție de publicitate interactivă full service cu birouri în București și în țară. Alături de publicitatea interactivă, compania oferă servicii de online marketing şi mobile marketing. Între clienții agenției se regăsesc Adevărul Holding, Pagini Aurii, Stilago, Plafar, Ursus Breweries, Interbrands, HP.

Bucuresti, 04.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *