free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD International incepe distributia aplicatiei ARD in Bulgaria

MaxCAD International, distribuitorul european al Advanced Road Design (ARD), împreună cu CAD Point Ltd, cel mai mare integrator bulgar de soluţii CAD pentru infrastructură şi Autodesk Value Added Reseller, semnează contractul de distribuţie a aplicaţiei ARD pentru Bulgaria.

Evenimentul va avea loc mâine, 10 februarie, la Universitatea de Arhitectură, Construcţii şi Geodezie din Sofia, cu participarea lui Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD International, ing. Florin Balcu, director general MaxCAD International şi Juri Nikolov, CEO CAD Point. Cu prilejul lansării aplicaţiei ARD, ing. Florin Balcu va susţine o prezentare în timp real a utilizării acesteia în proiectarea şi reabilitarea drumurilor, cu participarea a peste 40 de firme de prestigiu din Bulgaria.

Advanced Road Design (ARD), aplicaţie dezvoltată de CadApps Australia, reprezintă soluţia completă pentru proiectarea drumurilor în mediile AutoCAD şi AutoCAD Civil 3D. ARD a fost deja tradus în limba bulgară prin colaborarea celor doi parteneri, urmând implementarea standardelor de proiectare specifice. Aplicaţia este distribuită în Australia, Noua Zeelandă, Statele Unite ale Americii, Canada, India, Sri Lanka, România, Polonia, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria şi Republica Moldova. În acest moment MaxCAD International face demersuri pentru extinderea reţelei de distribuţie în Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia, Rusia, Ucraina, Bielorusia, Serbia şi Muntenegru.
„Ca distribuitor european, investim în instruire în fiecare ţară unde suntem prezenţi. În Bulgaria vom dona Universităţii de Arhitectură, Construcţii şi Geodezie din Sofia licenţe software în valoare comercială de peste 40.000 de euro”, declară Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD International. „În această perioadă de criză declanşată la nivel mondial guvernele ţărilor investesc în infrastructură pentru crearea de noi locuri de muncă şi pentru susţinerea economiei naţionale. Aceasta reprezintă pentru noi o oportunitate în promovarea aplicaţiei Advanced Road Design (ARD) în Europa”, a adăugat Cristian Dumitrescu.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Muncii Publice din Bulgaria a anunţat că anul acesta din totalul de 2,8 miliare de euro alocate pentru proiectele majore 250 de milioane de euro vor fi acordate proiectelor de infrastructură. De asemenea o serie de programe europene pentru proiectele de infrastructură implică Bulgaria ca zonă strategică de tranzit. În România valoarea estimată a fondurilor alocate infrastructurii este de peste 4 miliarde de euro.

Pentru lansarea aplicaţiei Advanced Road Design (ARD), MaxCAD International a completat la sfârşitul anului trecut o serie de cursuri de instruire avansată pentru inginerii distribuitorului bulgar, CAD Point. „ARD creşte productivitatea de proiectare reducând substanţial timpul şi costurile aferente. Sunt deplin mulţumit de colaborarea cu CAD Point şi am încredere că în scurt timp inginerii proiectanţi de drumuri bulgari se vor bucura de beneficiile aplicaţiei”, susţine ing. Florin Balcu, director general MaxCAD International.

„Proiectarea drumurilor devine foarte facilă prin folosirea acestei aplicaţii. Am convingerea că în curând ARD va fi calea proiectării de drumuri, a intersecţiilor şi reconstrucţiei în Bulgaria”, declară Juri Nikolov, CEO CAD Point.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *