free download 78 travel guides written by experts

Liderii PC s-au reunit la Brasov

Liderii filialelor judeţene ale Partidului Conservator s-au reunit in acest final de saptamana la Braşov.

La întâlnire au participat toţi preşedinţii organizaţiilor locale ale PC, preşedintele Daniela Popa şi preşedintele fondator Dan Voiculescu.  

„A fost prima intalnire din acest an si a doua la care am participat in calitate de lider interimar. Am discutat despre actuala situatie politica a tarii, despre criza economica si reducerea impactului sau asupra populatiei, precum si despre ceea ce vom face in 2009. “ – a declarat Daniel Matasaru, presedintele PC Iasi.

Vă prezentăm în continuare textul integral al rezoluţiei adoptate sambata la Braşov:

REZOLUTIE

Adoptata astazi, 7 februarie 2009, la reuniunea de la Brasov a liderilor judeteni PC
1.    Partidul Conservator isi propune sa reprezinte, in cadrul actualului ciclu parlamentar si guvernamental, un garant al echilibrului in cadrul coalitiei de guvernare PSD-PC-PDL. Partidul Conservator va actiona ca un factor mediator atunci cand echilibrul de forte dintre Partidul Social Democrat si Partidul Democrat Liberal va deveni prea rigid sau prea tensionat. Partidul Conservator va fi un partener loial atata timp cat coalitia de guvernare va dovedi coerenta si responsabilitate. Partidul Conservator va deveni un partener critic atunci cand interesele personale sau de partid vor fi situate deasupra intereselor nationale.
2.    Partidul Conservator se va dedica in urmatoarea perioada dezvoltarii bazei sale teritoriale, precum si promovarii unei noi generatii de tineri politicieni.
3.    Prioritatile parlamentare si guvernamentale ale Partidului Conservator pentru anul in curs sunt:
–    solutii pentru rezolvarea problemei locuintelor pentru chiriasi si proprietari (aplicarea corecta si echitabila a Legii Voiculescu);
–    solutii pentru rezolvarea problemei locuintelor pentru tineri, precum si pentru categoriile defavorizate care locuiesc in acest moment in veritabile ghetouri;
–    sustinerea propriei viziuni macroeconomice privind atenuarea si depasirea crizei economice; masuri concrete pentru promovarea si dezvoltarea sectorului IMM.
–    protejarea categoriilor sociale vulnerabile (pensionari, someri, muncitori din domenii grav afectate de criza) in contextul recesiunii mondiale (aplicarea eficienta a Legii privind alocatia familiala complementara si alocatia de sustinere pentru familia monoparentala)

Brasov, 7 februarie 2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *