free download 78 travel guides written by experts

Matteo, incatusat pentru furt de masini

Artistul vine marţi la “Plasa de stele” să povestească despre asocierea sa cu un clan mafiot din Bucureşti

Cântăreţul român Matteo a fost surprins recent în timp ce deschidea cu o sârmă portiera unei maşini dintr-o parcare din Bucureşti. Cu toate că a încercat să explice cum a ajuns în această situaţie, cântăreţul a fost încătuşat pentru furt. Telespectatorii vor descoperi, marţi, 18 octombrie la “Plasa de stele” cum a reacţionat Matteo în faţa unei neînţelegeri incredibile, într-o nouă farsă a maestrului Dan Negru.

Povestea farsei porneşte de la o simplă plimbare. Aflat pe litoral împreună cu un bun prieten, artistul se va îndrepta liniştit spre parcarea unde avea maşina. Acolo, va observa o domnişoară extrem de frumoasă care se chinuie să deblocheze o portieră folosindu-se de o sârmă. Aparent, tânăra îşi lăsase căţelul încuiat în maşină, iar cheile erau de negăsit. Următorul pas a fost ca Matteo să accepte să o ajute şi să rămână singur, împingând de zor în portieră şi încercând să o deschidă cu sârma. Situaţia va deveni şi mai ciudată când un poliţist îi va cere să se legitimize, suspectându-l de furt.

În toiul certurilor cu poliţistul, va apărea şi proprietarul maşinii, un domn care refuză să asculte orice explicaţie şi cere daune. Matteo va sfârşi încătuşat şi acuzat de furt! Lucrurile se vor complica şi mai mult când va reveni în parcare şi frumoasa domnişoară. În faţa ei, poliţistul va îngheţa, cerându-şi scuze foarte panicat. Astfel, Matteo află că tânăra este fiica unui personaj important dintr-un clan mafiot. Cum a evoluat în continuare situaţia şi care au fost reacţiile victimei, telespectatorii vor descoperi marţi la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 17.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *