free download 78 travel guides written by experts

“Masca” deschide stagiunea cu o comedie venetiana

Teatrul Masca va invita vineri 12 octombrie, ora 20.30 la premiera “GEMENII”, o comedia venetiană ce deschide cea de-a treia stagiune in noul sediu din cartierul Militari.

Regizorul Michele Modesto Casarin, premiat cu “Leul de Aur” la Bienala de la Veneţia, le oferă bucureştenilor o ocazie extraordinara de a vedea o comedie montată în cel mai pur stil italienesc. “Deschidem această stagiune cu un spectacol ce transformă experimentul într-o experienţă unică atât pentru actorii noştri, cât, mai ales, pentru spectatori. În România au mai fost încercări de commedia dell arte, dar de această dată publicul nostru va avea şansa unei reprezentaţii originale din toate punctele de vedere.

Amintesc aici, pentru a vă trezi interesul, doar de jocul actorilor cu masca tradiţională – realizată de artisti plastici din Italia!, de scenariul de comedie plin de inventivitate, având o intrigă complexă şi o acţiune dinamică şi, nu în ultimul rând, de dialogul purtat în patru limbi: română, italiană, spaniolă şi franceză.
Aş mai adăuga faptul că am schimbat ora de începere a reprezentaţiilor noastre de seară la 20.30 spre a oferi celor care termină serviciul ceva mai târziu, posibilitatea de a cunoaşte şi îndrăgi un teatru tânâr, mobil, deschis total către spectatori.” declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

“GEMENII” vă dau întâlnire la “Masca”, în Militari, vineri 12 şi sâmbătă 13 octombrie, ora 20.30, asteptându-vă cu Limoncello, îngheţată şi cafea italieneasca!

Un spectacol recomandat de:
VreauCredit.ro

Parteneri media:
7 SERI
Port.Ro
PR WAVE
IDieta.ro
RADIO BUCURESTI

Bucuresti, 11.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *