metalshow

Parteneriat de imagine Scorpion – Daniel Fusaru

Scorpion, unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila, anunta inceperea unui parteneriat de imagine cu Daniel Fusaru, maestrul emerit al sportului romanesc.

De ani de zile Scorpion este recunoscut ca un promoter al activitatilor sportive, artistice si culturaledin judetele in care isi desfasoara activitatea.

Motivatia pentru parteneriatul Scorpion cu performanta si excelenta poate fi explicata de o politica deja cunoscuta: beneficiile initiativelor de sprijinire a comunitatii, a actiunilor responsabile, durabile, au tendinta de a creste in timp. Actiunile in care Scorpion s-a implicat de-a lungul acestor ani a avut ca obiectiv argumentarea cu fapte concrete a politicii de a fi, dincolo de un brand puternic, un partener de incredere pentru comunitatea locala.
Increderea si respectul membrilor comunitatii afecteaza intreaga activitate a unei companii, iar aceasta pentru a avea succes, trebuie sa se dezvolte atat ea, cat si comunitatea in care opereaza.

Implicarea Scorpion in organizarea evenimentelor culturale si artistice locale

In acest sens Scorpion este deja sponsor traditional al celebrului Festival National de Muzica Usoara ’Florentin Delmar’, festival care a ajuns in acest an la editia cu numarul XXXII; de asemenea societatea noastra a sprijinit in acest an organizarea Festivalului National pentru copii ‘Flori de Cantec Romanesc’.
A devenit clasica si sustinerea oferita de Scorpion ca si partener la desfasurarea ‘Galelor Teatrale Focsanene’, care in acest an s-au aflat la editia a XI-a, editie la care au participat trupe de teatru de notorietate din tara: Teatrul de Comedie Bucuresti, Teatrul Nottara Bucuresti, Teatrul Masca Bucuresti, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Municipal Focsani, Teatrul Mic Bucuresti, etc.
Ajunsa la numarul 9, ‘Atheneum’este o revista cu aparitie lunara de educatie si informatie culturala ce se distribuie gratuit in municipiul nostru, si care este editata de Ateneul Popular cu sprijinul, ati ghicit deja, tot al firmei Scorpion. Lista nu este exhaustiva.

Partener pentru al doilea an consecutiv, Scorpion se va implica activ in editia a XIX-a a Festivalului National de Comediede la Galati, eveniment organizat de Teatrul Dramatic Fani Tardini, cu spirijinul Consiliului Local si al Primariei Municipiului Galati. Manifestarea are caracter competitional si urmareste ca prin riguroasa selectie a spectacolelor – facuta de reputatul critic si om de teatru NATALIA STANCU – sa ofere publicului galatean si nu numai, un regal al comediei, precum si sa cultive bunul gust si rafinament artistic.

De asemenea, in 2007 Scorpion s-a implicat in organizarea unei ample serii de concerte. Startul concertelor live sustinute de Scorpion a avut loc pe 19 mai 2007, atunci cand au fost invitati la restaurantul ’Intim’din Focsani cei de la Directia 5, pe 16 iunie, in aceeasi locatie au concertat cei de la ProConsul; 21 iunie DJ Projecta concertat live in Galati pe esplanada Casei de Cultura iar pe 2 iulie tot cei de la DJ Projectau cantat si incantat brailenii aflati pe esplanada din fata Primariei.  Pe 20 iulie, tot la Intim, Mandinga  sustinut un show de exceptie; ultimul concert, in aceeasi locatie, a fost cel al lui Benone Sinulescu, de pe 16 august 2007.

Implicarea Scorpion in activitatea sportiva locala

Fotbal

Sustinator fervent al sportului in general, Scorpion s-a implicat mult in promovarea echipelor de fotbal locale in incercarea lor de promovare in esaloanele superioare.
Astfel, Scorpion este sponsor al echipelor CSM Focsanisi Gloria Buzauinca din sezonul competitional 2005-2006; intre timp am avut satisfactia ca ambele echipe sponsorizate sa-si atinga obiectivele si sa promoveze in acest sezon competitional in Liga a-II-a, respectiv in Liga I de fotbal.

In plus, Scorpion a fost sponsor al meciurilor internationale de futsal:
Ø    Romania – Macedonia, amical ce a avut loc la Sala Polivalenta din Focsani in data de 13 iunie 2006, meci încheiat cu victoria reprezentativei ţării noastre cu 5-2. În clasamentul întocmit  pe luna mai 2006, România se situa pe locul 9 în Europa la futsal.
Ø    Romania – Egipt, amical ce a avut loc la Sala Polivalenta din Focsani in data 19 aprilie 2007, meci încheiat cu victoria reprezentativei ţării noastre cu 3-2. In pauza meciului Scorpion a organizat o tombola la care numerosi spectatori au castigat premii deosebite, extragerea fiind efectuata de 2 hostesse imbracate in echipament sportiv inscriptionat cu ‘Scorpion’ si sigla VW.

Tenis

Inca de la debut, Scorpion a fost partener al turneului de tenis „Vrancea Trophy“, turneu care in acest an a ajuns la a IV-a editie, face parte d internaţional ITF si unde au concurat jucători din clasamentul ATP. Aproximativ 100 de sportivi de pe toate continentele s-au adunat in acest an la Focşani, într-o competiţie cu premii de 10.000 de dolari. Cîştigătorul a primit 12 puncte în clasamentul ATP, turneul „Vrancea Trophy“ fiind dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari.

Jocuri de echipe: baschet, volei, handbal

Cel mai spectaculos sport de echipa din lume are in Romania un sustinator important in marca Volkswagen, incepand cu data de 27 aprilie 2007. Parteneriatul intre marca germana si Federatia Romana de Baschet se bazeaza pe valori comune: competitie, performanta si spirit de echipa. Scorpion a apreciat aceste valori si a sponsorizat baschetul vrancean de multi ani in urma.

Sala Polivalenta din Focsani si Sala Sporturilor din Buzau au podeaua inscriptionata cu insemnele Scorpion si sigla Volkswagen; contributiile lunare platite acestora ajung intr-un final, intr-un fel sau altul,  sa sprijine echipele care concureaza in aceste sali.

In perioada 4-6 iunie 2007 Scorpion a sponsorizat patrulaterul de handbal feminin senioare ce s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Buzau. Acest turneu a avut participare internationala: Polonia, Turcia, Macedonia si Romania. Toate meciurile echipei Romaniei au fost transmise in direct de TV Sport.
In perioada 9-18 iulie 2007, impreuna cu Universitatea “Dunarea de Jos” si Clubul Sportiv Pheonix, Scorpion a spirjinit desfasurarea campionatului Pheonix Basketball Camp.

Dans sportiv

In perioada 8-9 septembrie 2007 Scorpion s-a implicat activ intr-unul din evenimentele de rezonanta pentru comunitatea galateana si anume Campionatul National de Dans Sportiv al Romaniei, la Galati, sala Patinoarului Sportiv.

Judo

Scorpion, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport, a finantat Cupa A.J.J. Vracea, competitie care s-a desfasurat intre 18-20 mai 2007 la sala de atletism a Clubului Unirea Focsani.

Box

Societatea noastra a sprijinit in 2006 refacerea suprafetei de lupta (a ringului) apartinand sectiei de box a clubului sportiv Unirea Focsani.

Cine este Daniel Fusaru?

1.    Educatie si formare
– 2002-2004 : Absolvent al Scolii Nationale de Formare si Perfectionare a Antrenorilor (Centrul de Excelenta) Bucuresti, specializarea Arte Martiale;
– 2000-2004 : Universitatea ’Spiru Haret’’ Bucuresti, Facultatea de drept (licentiat in drept);
– 1994-1998:Colegiul National Economic ’Mihail Kogalniceanu’;

2.    Titluri
–    Maestru Emerit al Sportului din 2004;
–    Laureat al sportului romanesc intre 2004-2006 la Gala Sportului organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Agentia Nationala pentru Sport (ANS);
–    Multiplu campion national, campion european, campion mondial de Karate Shotokan, Karate Wadoriu-Wadokay, Kempo.
–    ‘Sportivul anului’ pe plan local in ultimii ani;

3.    Palmares

–    1992, Cupa ‘Bucuresti’ – Locul I Kata;
–    1992, Cupa ‘1 Iunie’  – Locul II Kumite;
–    1993, Cupa ‘Chalange Day’ – Locul I Kata individual, Locul I Kata echipe;
–    1993, Campionatul National Bucuresti, S.K.I Shotokan Karate International, Locul III Kata individual;
–    1993, Cupa ‘Bucuresti’ – Locul II Kumite, Locul III Kata, Locul III Kumite echipe;
–    1994, Campionatul National Bucuresti – Locul II Kata;
–    1995, Campionatul National Bucuresti – Locul I Kata;
–    1995, Waldhausen Cup, Germania – Locul I Kata, locul II Kumite;
–    1995, Campionatul National pe echipe, Bucuresti – Locul II Kata;
–    1996, Campionatul National, Brasov – Locul I Kata;
–    1997, Campionatul European de Karate, Germania – Locul I Kumite, Locul I Kata, Locul I Kate echipe;
–    1997, Shinan Hideo Cup, Germani – Locul I Kata, Locul I Kumite echipe, Locul I Kata echipe;
–    1997, Campionatul mondial de Karate, Anglia – Locul II Kata;
–    1997, Campionatul national de Karate Ski, Brasov – Locul II Kata;
–    1998, Campionatul mondial de Karate, Anglia – Locul I Kata individual, Locul I Kata echipe;
–    1999, Campionatul mondial de Karate, Anglia – Locul I Kata individual, Locul I Kata echipe + Titlul de ‘Cel Mai Bun Karateka al Intrecerii’;
–    1999, Campionatul national de Karate Marea Britanie (invitat) – Locul II Kumite;
–    1999, Campionatul mondial de Karate WTKO (World Traditional Karate Organisation), Timisoara – Locul II Kumite individual, Locul III Kata individual, Locul I Kata echipe;
–    2000, ‘Vitus’ Cup, Germania – Locul I Kata individual, Locul I Kata echipe;
–    2000, ‘Hermann Hesse’ Cup, Austria – Locul I Kata individual, Locul I Kumite individual;
–    2000, Campionatul mondial de Karate, Anglia – Locul I Kata echipe, Locul II Kata individual;
–    2000, Campionatul national de Karate WKC (World Karate Confederation), Cluj – Locul II individual;
–    2001, Campionatul national de Karate WKC, Brasov – Locul 1 Kata echipe, Locul II Kata individual;
–    2001, Cupa Romaniei WKC, Cluj – Locul II Kata, Locul III Kumite;
–    2001, Campionatul mondial de Karate, Scotia – Locul I Kata echipe, locul IV Kata individual;
–    2001, Campionatul national de Karate WKC, Cluj – Locul II Kata;
–    2002, Campionatul European de Karate WKC, Austria – Locul I Kata echipe, Locul IV Kata individual;
–    2002, Campionatul national de Karate SKDUN, Bucuresti – Locul II individual;
–    2003, Campionatul national de Karate SKDUN, Bucuresti – Locul II individual;
–    2003, Campionatul mondial de Karate SKDUN, Anglia – Locul I Kata echipe;
–    2003, Campionatul mondial de Kempo, Bucuresti, Locul II Demo Self Defense 5+1, Locul IV Demo 2+1 Self Defense;
–    2003, Campionatul national de Karate pe Echipe, Bucuresti, Locul I;
–    2004, Campionatul national de Karate SKDUN, Bucuresti – Locul III individual;
–    2004, Campionatul european de Kempo, Germania – I Kobudo, Locul II Demo 2+1, III Demo 4+1, III KnockDown;
–    2004, Campionatul mondial de Karate SKDUN, Bucuresti – Locul I Echipe, Locul IV individual;
–    2005, Campionatul european de Karate Wadoriu-Wadokay, Macedonia – Locul II individual, Locul II echipe;
–    2005, Campionatul mondial de Karate SKDUN, Germania – Locul I Kata Echipe, Locul III Kata individual;

Rezultate 2006-2007 in ordine cronologica

– 2006, Vicecampion european Karate Shotokan WJKA, Olanda;
– 2006, Campion national Karate Shotokan SKDUN, Bucuresti;
– 2006, Campion mondial cu echipa Romaniei la Campionatul Mondial de Karate SKDUN, Letonia;
– 2006, mondial la individual, Campionatul mondial de Karate SKDUN, Letonia;
– 2006,Campion european cu echipa Romaniei de Karate Wadoriu-Wadokay si locul IV la individual la Campionatul European, Ungaria;
– 2006,Campion european  de Karate JKS (Japan Karate Shotokai), Ucraina;
– 2007, vicecampion national de Karate SKDUN, Bucuresti.

4.    Experienta profesionala

      – Practicant Karate din 1990;
– Centura neagra 3 DAN Karate Shotoka, 2 DAN Karate Wadoriu-Wadokay;
– In prezent antrenor Sectia de Karate a C.S. ’Unirea’ Focsani

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 10.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *