Shadow

Mărțișoare și cadouri pentru toate gusturile la Târgul de Valentine’s Day și Mărțișor de la Mega Mall

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, îndrăgostiții sunt așteptați la Mega Mall pentru a celebra iubirea într-un mod special. Nucleul iubirii va fi la Nivelul 1, în fața magazinului Sephora. Acolo, în colaborare cu zeul Cupidon, echipa Mega Mall a amenajat un decor romantic, în ton cu sărbătoarea, unde cuplurile vor putea face poze în intervalul 16:00 – 20:00.

Pentru a păstra cât mai bine o astfel de amintire, îndrăgostiții vor primi pozele, împreună cu un voucher dulce la Motiko, magazinul cunoscut pentru deserturile sale cu iz exotic. Voucherul cadou le va permite iubitorilor de dulciuri să savureze unele dintre cele mai îndrăznețe arome și combinații: banană cu ciocolată, ceai verde japonez, mango, fistic sau fructul pasiunii.

Targ de Valentines Day si Martisor la Mega Mall

Și pentru a îi ajuta pe vizitatori să găsească cele mai inspirate cadouri pentru sărbătorile care urmează, Mega Mall dă startul Târgului de Valentine’s Day și Mărțișor. Acesta va avea loc în intervalul 12 februarie – 12 martie, la nivelul -1 al centrului comercial. Indiferent dacă sărbătoresc iubirea de Valentine’s Day ori de Dragobete sau dacă doresc să găsească mărtișorul potrivit, Mega Mall este locul în care cumpărătorii vor găsi cele mai creative soluții pentru cadourile acestui sezon.

Pentru Mărțișor și 8 Martie, comercianții prezenți la tâng au pregătit o diversitate de cadouri, menite să satisfacă și cele mai sofisticate gusturi ale doamnelor și domnișoarelor. Oferta de mărțișoare include broșe handmade unicat, din flori naturale sau din ceramică, lemn sau sticlă, pictate manual, bijuterii din argint, dar și accesorii aurite, cu cristale Swarovski. De asemenea domnii care caută un cadou special cu care să își surprindă partenerele, pot alege dintr-o multitudine de bijuterii din pietre semiprețioase și obiecte unicat realizate de către artiști plastici. Toate acestea reprezintă premisa perfectă pentru a începe noul anotimp cu stil.

Mega Mall îi invită pe toți cei care îi vor trece pragul în perioada 12 februarie- 12 martie să retrăiască emoția iubirii și să redescopere bucuria de a alege cadouri deosebite, care să aducă zâmbete pe fețele celor dragi.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *