free download 78 travel guides written by experts

Marți, 15 august, Pro TV transmite meciul dintre Sporting Lisabona și FCSB, în playoff-ul UEFA Champions League

Pro TV transmite marți, 15 august, la 21:45, meciul dintre Sporting Lisabona și FCSB, în turul playoff-ului UEFA Champions League.

Steliștii s-au calificat pentru a doua oară consecutiv în playoff-ul Champions League, iar după tentativa de anul trecut cu Manchester City, se vor lupta acum cu Sporting Lisabona, echipa cu trei campioni europeni – Rui Patricio, Adrien Silva și William Carvalho. Cu un lot evaluat la 200 de milioane de euro, Sporting este a treia echipă a Portugaliei, cu un buget anual de 90 de milioane de euro, de 8 mai mare decât cel al vicecampioanei României.

Sporting Lisabona - FCSB
În ultimul sezon, Sporting s-a bătut de la egal la egal cu Real Madrid. Steaua este ultima echipă din România care a jucat în grupele UEFA Champions League în 2013. Calificarea înseamnă o miză de aproape 30 de milioane de euro, iar steliștii vin după cea mai intensă campanie de achiziții a ultimilor ani, transferându-i pe campionii Nedelcu și Romario Benzar alături de liderul precedentei campioane, Budescu.

Pro TV va transmite meciurile echipelor românești din UEFA Champions League și Europa League. Returul FCSB – Sporting Lisabona va fi transmis în direct la Pro TV miercuri, 23 august, la 21:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *