free download 78 travel guides written by experts

Marcel Iures a ales BMW X5

A fost alături de marcă de mai bine de un an prin proiecte speciale. Acum devine un adevărat ambasador BMW, conducând un BMW X5.

Marcel Iureş este de multă vreme aproape de BMW. De mai bine de un an, vocea celebrului actor a marcat toate adaptările spoturilor internaţionale BMW. “BMW este singura marcă pentru care domnul Iureş şi-a «împrumutat» vocea. Între zecile de reclame la care sunt expuşi privitorii zilnic, noi avem un statut cu adevărat privilegiat. Timbrul unic, încărcat de expresivitate a marcat prezenţa noastră pe TV,” a explicat Nina Brătfălean, marketing manager BMW Group Romania.

2009 este anul în care BMW aniversează 80 de ani de la producţia primului automobil. În februarie, evenimentul de lansare al primei cărţi de istorie BMW în limba română l-a avut pe Marcel Iureş ca unul din protagonişti. Într-o atmosferă unică, în “Sala de lectură a teatrului Act”, actorul a încântat audienţa cu interpretarea unor momente inspirate din fragmente din carte.

Acum, Marcel Iureş devine ambasadorul mărcii în România, urmând ca până la sfâşitul acestui an să conducă modelul BMW X5. Alegerea nu este întâmplătoare, este un model care oferă confort, siguranţă şi se poate adapta şi solicitărilor off-road. Versiunea aleasă este un BMW X5 xDrive3.5d, cel mai puternic propulsor diesel din segement. Motorul bi-turbo de 3 litri dezvoltă 286 cp şi un cuplu maxim de 580 Nm. Cu numai 220g co2/km este însă şi unul dintre cele mai ecologice SUV-uri din clasa sa.

BMW X5 a aniversat în ianuarie 2009 10 ani de la lansarea primei generaţii de Sports Activity Vehicle. De atunci a primit numeroase distincţii pentru design, calitate, siguranţă. Printre altele, BMW X5 a primit în 2007 premiul de design “autonis” al revistei germane “auto motor und sport”, Gold Award în cadrul studiului de satisfacţie a clienţilor J.D. Power pentru America de Nord, precum şi o victorie în segment în competiţia internaţională “auto 1” a grupului “Auto Bild”, “Top Safety Pick Award” sau 5 stele la testele de siguranţă EuroNcap. Anul 2008 a început cu o nouă victorie în segment la sondajul realizat de revista „auto motor şi sport“. De asemenea, s-a clasat în topul primelor trei modele în ceea ce priveşte valoarea de revânzarea pe piaţa germană. Astfel, revista germană “Auto Bild” i-a oferit titlul “Wertmeister” atât în 2007, cât şi în 2008.

Alături de BMW X3 şi BMW X6, este modelul care a consacrat marca BMW ca cel mai mare producător de tracţiune integrală din segementul premium pe plan mondial. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive echipează, de asemenea, modelele BMW Seria 3, BMW Seria 5 şi este anunţat şi pentru BMW Seria 7.

Bucuresti, 28.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *