metalshow

Manualul parintilor eficace

DR. Thomas Gordon
Tritonic Publishing Group

Probabil ca multi dintre parinti isi doresc sa fie cat mai buni, sa aiba o relatie cat mai buna cu al lor copil. Manualul parintilor eficace le vine in ajutor tuturor celor ce vor sa afle diverse tehnici si modalitati cu ajutorul carora sa se inteleaga cu orice copil. "In aceasta carte, parintilor li se va oferi tot ceea ce stim, nu doar parti dintr-un intreg. Un model complet de relatii eficiente parinte-copil va fi descris in detaliu si va fi frecvent ilustrat prin materiale de caz din experientele noastre. Majoritatea parintilor considera T.P.E. [Trainingul Parintilor Eficace] destul de revolutionar deoarece difera dramatic de traditie. Totusi, este potrivit atat pentru parinti cu copii foarte mici cat si pentru cei cu adolescenti, parinti cu copii cu deficiente sau cei cu copii <<normali>>." (p. 11)

Un ghid asadar util unei vaste categorii de public, o carte scrisa de un psiholog licentiat si premiat. Ghidul de fata a ajutat milioane de parinti din intreaga lume sa isi creeze sau imbunatateasca relatia cu copii de diverse varste, acoperind o sumedenie de subiecte si oferind metode viabile si un model ce provine din experienta.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *