free download 78 travel guides written by experts

Managerii propriului talent

Ce au în comun meseria de lutier, un smartphone Iphone 4, conceptul de sustenabilitate al unui proiect şi negocierea în cadrul unei organizaţii? E simplu, toate acestea sunt subiecte uşor de regăsit în cadrul revistei CARIERE care va apărea pe piaţă la începutul lunii mai.

Articolul de fond al acestui număr cuprinde povestea acestor antreprenori care şi-au construit cariera pe baza talentului propriu, care împletesc arta şi ştiinţa în creearea propriilor afaceri. Mihai Ceciu ne invită la o plimbare în lumea fascinanta a ceasurilor elveţiene, Silviu Rusu ne povesteşte despre fascinanta artă a restaurării viorilor Stradivarius iar Simona Hulber ne poartă în lumea designului vestimentar masculin.

Care sunt brandurile româneşti cu tradiţie şi cum se reinventează aceastea, care sunt tendinţele în vestimentaţia de afaceri pentru sezonul de vară 2011, sau cum să iţi alegi inteligent telefonul sunt alte repere publicistice ale acestui număr.

În fiecare număr al revistei apare, exclusiv în România, un articol semnat de Richard Branson . Acest articol face parte din proiectul editorial “Business & Beyond” apărut în THE NEW YORK TIMES şi reflectă principiile lui Sir Richard Branson despre strategia de afaceri si filosofia de a conduce. Branson impărtăşeşte din experienţa sa de antreprenor, mărturiseşte care au fost pietrele de căpătâi pe care şi-a construit cariera şi oferă sfaturi pentru cei care vor să atingă succesul în antreprenoriat.

Pentru mai multe informatii si detalii suplimentare, va rugam sa o contactati pe doamna Dana Tudor, redactor-sef la revista Cariere – dana.tudor@cariereonline.ro.

Despre SC Editura CARIERE SRL

Editura Cariere este compania românească specializată în comunicarea pe piaţa resurselor umane si cea a dezvoltării personale prin editarea de reviste şi organizarea de evenimente dedicate directorilor de resurse umane si managerilor. Editura Cariere deţine cel mai important portal de comunicare din acest domeniu.

Revista CARIERE, un produs al Editurii CARIERE, a fost lansată în anul 2003 şi este singura publicaţie pentru manageri, specializată în leadership şi atitudine profesională. Se adresează îndeosebi oamenilor care ocupă funcţii de management, dar şi celor interesaţi de nou în materie de business şi dezvoltare personală.

HR Manager a fost lansat în februarie 2009 şi este un produs mediatic al Editurii CARIERE. Este o publicatie cu un concept unic desenata dupa agenda zilnica de lucru a managerului de resurse umane iar continutul ei este livrat sub forma studiilor de caz.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *