free download 78 travel guides written by experts

Mai simplu si mai usor cu noul dvd burner de la Panasonic

Gadget-ul poate copia filmuleţele înregistrate pe  camerele video Panasonic direct pe un DVD, fără a mai fi nevoie de un PC.

Greutatea sa extrem de mică, doar 395 de grame, şi dimensiunile sale reduse,  139 x 18.0* x 138.8 mm îl fac extrem de uşor de folosit atât acasă, cât şi în vacanţă  sau chiar în maşină.   
            
            
Modalitatea de copiere este, de asemenea, extrem de simplă. Conectând camera prin USB  la  dvd  burner şi apăsând un singur buton copierea este executată de pe cardul de memorie SDHC/SD Memory Card sau din memoria internă pe DVD (DVD-RAM/DVD-R/DVD-R DL/DVD-RW, +R/+R DL/+RW**), fără a mai folosi un PC.
          
Înregistrările în format AVCHD cu o cameră video HD de la Panasonic pot fi copiate pe DVD fără a se pierde din calitatea imaginilor, care vor rămâne la rezoluţia de 920 x 1080i.
          
Mai mult decât atât, redarea ulterioară a materialelor High Definition depozitate pe discuri DVD, pot fi redate fără să aveţi nevoie de un player dedicat, cum ar fi DVD Player, Blu-Ray Player sau calculator. Conectând din nou dvd burner-ul la o cameră video legată de un televizor, dvd-ul copiat poate fi redat direct pe ecranul televizorului. Dvd-urile pot fi redate şi folosind Blu-ray playere sau PC-uri. În cazul modelelor de camere video lansate anul acesta, înregistrările pot fi salvate atât în format AVCHD , cât şi în format MPEG-2, pentru a putea fi mult mai uşor redate.            

Filmuleţele înregistrate pe o cameră video (în format standard)  pot fi copiate în formatul lor original MPEG-2, iar discurile pot fi redate pe un DVD-player  la fel ca şi dvd-urile normale. Mai mult, modelul BN2 poate copia şi imagini statice.***

** Dvd-urile care pot fi folosite pentru a fi scrise diferă în funcţie de modelul camerei la care este conectat dvd burner-ul.
*** Imaginile statice nu pot fi copiate împreună cu înregistrările video.

Bucuresti, 03.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *