free download 78 travel guides written by experts

Magic Show – Bucuresti – 25 Septembrie 2008

 Intre 19 Octombrie si 25 Decembrie, Asociatia Charmeleone are deosebita placere de a va invita sa luati parte in premiera nationala la spectacolului de magie “Magic Show”, care va se va desfasura la Teatrul Nottara, sala Eugen Lovinescu din B-dul Magheru 20.

Pentru spectatori, “Magic Show” reprezinta un spectacol complet de magie. O incursiune in lumea iluzionismului si a stilurilor ce realizeaza aceasta frumoasa arta de spectacol. MAGIE GENERALA;
CLOSE-UP;
ANIMAL MAGIC;
MENTALISM;
MAGIE DE SCENA
ILUZII

Acest spectacol dezvaluie  tainele unei culturi destul de marginalizate in Romania, dar cu un mare impact asupra ratiunii si imaginatiei unui individ. Propune publicului sa exploreze puterea irezistibila de atractie, de fascinatie, farmec, incantare, iar apoi de a comenta alaturi de protagonistii pe marginea acestuia.
          
Sunt asteptati sa soseasca membri ai International Brotherhood of Magicians U.S.A. cat  si membri ai Society of American Magicians U.S.A. . De altfel evenimentul se bucura de o consistenta sustinere in presa de specialitate.

In anul 1850, un anume Robert Houdin facea trecerea catre magia moderna, realizand spectacole pe scena de teatru. Plecam de la motto-ul lui Robert Houdin si anume ca “Magicianul nu este un clovn, ci un actor care interpreteaza un rol, cel al magicianului”. Incercam sa ducem mai departe ideile si conceptiile sale organizand astfel un spectacol de magie pe o scena de teatru.

“-Consider ca Romania are nevoie de o asemenea trecere si incerc sa promovez Arta Magiei ca Arta de Spectacol, acesta ar fii scopul spectacolului, iar in particular imi propun sa castig prestigiul pentru magicienii romani. Voi imbina Arta Magiei cu dansul, muzica, teatrul si voi realiza la Teatrul Nottara o incursiune in lumea iluzionismului prezentand toate stilurile ce apartin acesteia.
   –   De ce s-a organizat acest proiect?
   –   Pentru ca publicul nu are ocazia sa vada un asemenea spectacol, nu are unde sa-i gaseasca pe magicieni, acestia sunt scumpi la vedere si doar aparitiile televizate, evenimente platite sau uneori circul le da ocazia sa-si dezvaluie talentul.
 
De acum Teatrul Nottara va sustine acest proiect si va astepta publicul pentru o seara minunata in compania Artei Magice” (Andrei Teasca – Presedinte Asociatia Chameleone).

Evenimentul este urmat de cocktail.
Pentru mai multe informatii: contact@magicartshow.ro www.magicartshow.ro

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *