free download 78 travel guides written by experts

Lansare Zoom

Bucureştenii care călătoresc cu metroul sunt, din 6 octombrie, „zoom-eri” – Bucureştiul devine astfel unul dintre puţinele oraşe din lume care va avea o reţea proprie de transmitere a informaţiei in sistem audio-video.

„Zoom” va „invada” din octombrie toate cele 45 de staţii de metrou din capitală, pe cele 16 ecrane cu diagonală de 106/127 cm montate in fiecare staţie. "Zoom" va transmite zilnic intre orele 5 şi 24 – atat imagine cât şi sunet – pentru cei peste 700,000 de bucureşteni care călătoresc cu metroul. Programele vor include buletine de ştiri, divertisment, dar şi informaţii utilitare şi de proximitate necesare călătorilor. Astfel, dimineaţa călătorii se vor conecta la principalele ştiri ale zilei, vor putea urmări revista presei şi vor primi informaţii de prima necesitate legate de trafic, financiar, meteo, sport şi timp liber. Nu vor lipsi rubricile de horoscop, bucătărie, sănătate, curiozităţi, turism şi mondenităţi.

În scurt timp, „zoom-erii” vor avea ocazia să-şi transmită prin intermediul acestei reţele mesaje, dedicaţii sau anunţuri de mică publicitate în sistem SMS. Ei vor face astfel parte din comunităţi locale create în jurul staţiilor de metrou, după modelul de succes al comunităţilor online.

"Investiţia pentru lansarea Zoom depăşeşte 2 milioane de EUR. Am instalat peste 700 de ecrane într-un timp record, de numai 2 luni. Cred însă că toate eforturile noastre vor avea un rezultat pozitiv. Zoom va colora experienţa bucureşteanului care călătoreşte cu metroul şi va oferi un canal de comunicare unic cu un public extrem de fidel,” spune Gabriel Faflei, director general Monopoly Media.

"Zoom" este un produs al Monopoly Media, companie parte din grupul de presa Realitatea-Caţavencu.

Monopoly Media este cea mai importantă companie de publicitate indoor din România şi deţine o reţea de peste 2500 de ecrane în peste 40 de oraşe.

Grupul RealitateaCaţavencu are operaţiuni in televiziune, radio, publishing şi new media. Portofoliul grupului cuprinde printre cele mai credibile produse media premium din România, printre care RealitateaTV, The Money Channel – primul canal tv de afaceri, Academia Caţavencu – cel mai influent săptămânal românesc de satiră politică, Cotidianul, precum şi reţelele Radio Guerrilla şi Realitatea FM.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *