free download 78 travel guides written by experts

“Madagascar: Escape 2 Africa”, pe DVD si Blu-ray

După succesul uriaş de box office repurtat în 2005, aventura începută în “Madagascar” continuă acum în partea a 2-a a animaţiei, “Escape 2 Africa”. Produsă de DreamWorks Animation, comedia de familie reuneşte distribuţia faimoasă a primului “Madagascar” într-o nouă experienţă, de un umor contagios, pe continentul negru.

Naufragiaţi în îndepărtatul Madagascar, new yorkez-ii Alex (Ben Stiller), Gloria (Jada Pinkett Smith), Marty (Chris Rock) şi Melman (David Schwimmer), încearcă să plece “acasă”, la Grădina Zoologică din New York, dar pinguinii, piloţi de incredere, reuşesc s-o dea din nou în bară: după ce repară epava unui avion prăbuşit, nu se ştie când, în inima junglei, îşi iau zborul ca din praştie (la propriu). Dar, dacă decolarea le reuşeşte de bine, de rău, cu aterizarea e mai greu: din cauza unor probleme tehnice – greu de anticipat, desigur – aterizează forţat în mijlocul Africii. Sub genericul “Tot pierduţi, tot împreună”, leul Alex, hipopotămiţa Gloria, zebra Marty şi girafa Melman explorează cu nesaţ “facilităţile de agrement” şi viaţa de savană din Africa natală, dar descoperă şi pericolele traiului în sălbăticie.

Alex e fericit să-şi regăsească familia, dar îşi dezamăgeşte tatăl fiindcă nu ştie să se lupte ca un leu adevărat, spre satisfacţia rivalului Makunga (Alec Baldwin); Melman află cu surprindere că alte girafe trăiesc bine-merci fără medicamente şi doctori, Gloria descoperă că hipopotamii de savană pot fi foarte sexy, dar nu tocmai romantici şi că sufletul ei pereche i-a fost mereu aproape fără ca ea măcar să bănuiască, iar Marty e şocat că la jonglerii cu jeturi de apă se pricep toate zebrele – deci, el nu e cu nimic special. Regele Julien al lemurienilor îşi dă din nou în stambă în interpretarea impresionantă a lui Sacha Baron Cohen (cunoscut ca Borat), cimpanzeii care lucrează la repararea avionului îşi înfiinţează sindicat şi cer patronatului de pinguini concediu de maternitate, deşi sunt toţi masculi; unde mai pui că întreaga comunitate inter-rasială trebuie să se apere de furia şi foamea unor turişti new yorkezi rătăciţi în toiul unui safari. Ah, ce uşoară era viaţa acasă, în New York!

Animaţia se lansează pe DVD şi Blu-ray atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată în limba română, alături de comentariile producătorilor şi ale animatorilor, informaţii trivia, filmuleţe despre distribuţia care a dat voce personajelor, realizarea producţiei, videoclipuri, trailere, tonomat cu secvenţe din filmele Dreamworks Animation, o mulţime de jocuri cu plutonul de pinguini-piloţi şi aventurile africane ale "evadaţilor" de la Grădina Zoologică şi alte bonusuri-surpriză. În perioada 5 mai – 5 iunie 2009, în toate magazinele de specialitate şi hypermarket-urile distribuitoare, la achiziţionarea unui DVD “Madagascar: Escape 2 Africa”, cinefilii pot cumpăra şi primul “Madagascar”, cu o reducere de 50%. Un film distribuit de Prooptiki România. Partener media: www.babyonline.ro.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *