free download 78 travel guides written by experts

IN AN ABSOLUT WORLD oricine poate deveni vizionar!

ABSOLUT a lansat în România ABSOLUT VISIONARIES, în cadrul campaniei de comunicare IN AN ABSOLUT WORLD. ABSOLUT îi invită pe toți cei care cred în puterea lor de a schimba lucrurile să se alăture comunității internaționale de vizionari și îi provoacă la un exercițiu de imaginație pe www.absolutvisions.ro. Echipa ABSOLUT va încerca să transpună în realitate cele mai îndrăznețe și originale viziuni primite prin intermediul site-ului pe data de întâi a fiecărei luni.

Încă de la începutul anului 2008, ABSOLUT a realizat la nivel internațional cele mai creative viziuni atât ale persoanelor publice precum Kanye West, Perez Hilton și Eddie Izzard, cât și ale oamenilor obișnuiți.

ABSOLUT crede că oricine poate deveni vizionar. Totul începe cu 1. Un pas, un vis sau o dorință, de aici pornește o revoluție, o mișcare ideologică, un nou curent artistic. Totul începe de la o viziune. Marile idei se nasc în momente neașteptate, atunci când cineva are curajul să treacă dincolo de convenții și să privească dintr-o nouă perspectivă lucrurile care până atunci păreau banale. Este nevoie de optimism, umor și puțin curaj pentru a construi o lume care prinde viață mai întâi în mintea fiecăruia.

Pentru a susține această platformă în România și a realiza cât mai multe viziuni, ABSOLUT va organiza o serie de petreceri IN AN ABSOLUT WORLD.

Primele viziuni au prins viață pe 1 mai în Mamaia, la petrecerea din clubul Crush. În timpul zilei, aleea pietonală a fost luată cu asalt de băieții din echipa ABSOLUT care îndeplineau viziunea Danielei: IN AN ABSOLUT WORLD fetele ar primi o floare în fiecare zi. Doamnele au primit și invitația la petrecerea din Crush care IN AN ABSOLUT WORLD începe la apus și nu se sfârseste niciodată.

Drumul către club și drumul înapoi către casă de dimineață a fost parcurs de către cei mai norocoși într-o elegantă limuzina albă, pentru că IN AN ABSOLUT WORLD pentru Clara așa ar arăta toate taxiurile.

Echipa ABSOLUT a avut grijă ca Oana, și alături de ea fetele din club, să fie la fel de frumoase de la începutul petrecerii până la finalul ei, pentru că ea visa ca IN AN ABSOLUT WORLD să existe un make up profesionist care are grijă ca machiajul să fie intact până dimineață.

Invitații au beneficiat de tratament VIP, având bodyguardul propriu pentru a îndeplini viziunea lui Cristi sau chelnerul dedicat pentru cei care își doresc, asemenea Mihaelei, să nu aștepte foarte mult cocktailul preferat. Atmosfera a fost plină de energie și petrecerea a durat până la răsăritul soarelui.

„Am primit până acum prin intermediul site-ului www.absolutvisions.ro mai multe viziuni foarte interesante. Sunt gânduri sincere ale oamenilor care îndrăznesc să viseze și acesta este primul pas ca un vis să devină realitate. ABSOLUT a susținut întotdeauna creativitatea și a inspirat oamenii să privească dincolo de aparențe si să depășească convențiile. Prima petrecere din Mamaia a fost un succes, însă IN AN ABSOLUT WORLD nu sărbătorim numai 1 Mai, ci fiecare zi și fiecare vizionar. Astfel, la evenimentele ABSOLUT, vom încerca să transpunem în realitate viziunile prietenilor ABSOLUT.” a declarat Radu Moldovan-Petrut, Brand Manager ABSOLUT.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *