free download 78 travel guides written by experts

Lupta impotriva Illuminati

din Las Fierbinti a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani

Și în această săptămână, comedia a detronat monotonia!

Momentele tensionate din lupta lui Dorel și a Gianinei împotriva temuților Illuminati au ținut în suspans întreaga Românie! Cele două episoade ale celui mai tare serial de comedie românesc au strâns în fața televizoarelor o medie de aproape 2.000.000 de telespectatori pe întregul interval de difuzare, minutul de aur fiind atins la 20:57 când 2.500.000 de persoane urmăreau aventurile din Fierbinți.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul de difuzare 20:31-22:20, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 10.2 puncte de audiență și o cotă de piață de 22.1%, următorul post clasat înregistrând valori de două ori mai mici: 5.5 puncte de rating și 11.9% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării celor două episoade pline de umor o audiență medie de 8.2 puncte de rating și 14.7% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 7.8 puncte de rating și 14% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 10.4 puncte de rating și o cotă de piață de 19.2%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 6.6 puncte de rating și 12.2% cotă de piață.

Cele două episoade difuzate de PRO TV au prezentat lupta lui Dorel împotriva temuților Illuminati. Înarmați cu apă sfințită, pistoale cu apă și ustoroi, Gianina și Dorel au dus o luptă neîncetată împotriva noii ordini mondiale. Celentano a descoperit că cel mai bun prieten al său, Firicel, a primit o lucrare la casa primarului, fără a-l anunța și pe el așa că s-a gândit să-l ajute, stresându-l cu tot felul de sfaturi utile. În cealaltă parte a satului, Aspirina a realizat că afacerea de consultații medicale îi este amenințată de concurență: Dalida s-a gândit că n-ar fi rău să intre și ea în branșa aceasta, furându-i toți clienții.

Bucuresti, 24.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *