metalshow

Lumea buna isi da intalnire pe Globber.ro

Imedia Plus Group a lansat luni, 29 octombrie, o noua productie – www.globber.ro – unicul index de globuri care vine in intampinarea pasionatilor de comentarii mai mult sau mai putin acide. Special creat pentru cei care nu au timp de pierdut pe net decat in mod constructiv, globber.ro iti ofera cele mai noi post-uri postate de globberi si posibilitatea de a-ti concepe propriul tau glob.
Globber.ro este una dintre fatetele noului stiri24.ro, unde globberii, comunistii si nu numai gasesc ultimele informatii de pe cele mai importante surse de stiri din Romania. Manati la lupta de puterea luminii si a cavalerilor acesteia, globberii romani se aduna sub o singura umbrela.

Globber.ro isi propune sa il tina la curent pe cititorul globberilor romani printr-o interfata usor de utilizat, extrem de bine gandita si care loveste in plin comunistii din comunitatile romanesti. In plin avant, evident.

Profitand de o conjunctura speciala si de o situatie de criza la nivelul conceptual al globului romanesc, episod subliniat cu valente de orator de Inteleptul Comunitar, globber.ro apare pe piata pentru a calma spiritele demachiate de subintelesuri si rapite de sensuri ascunse. Altfel spus, vii pe globber.ro pentru a-ti da intalnire cu materia cenusie a globberilor cunoscuti de o tara intreaga. 

Printre globberii prezenti la datorie la aceasta lansare unica se numara (fara voia lor, dar vor afla cu siguranta): Orlando, Sorin Tudor, Zoso, Vlad Stan, Radu Ionescu, Manafu, Ionut Oprea, Catalin Tolontan, Gusti Roman, Comanescu.

Ii invitam si pe ceilalti sa li se alature intr-o initiativa de prim rang cu aspecte legate direct de viitorul luminos al patriei. Daca ai chef sa pierzi vremea intr-un mod inteligent, alege www.globber.ro. Lumea buna isi da intalnire pe globber.ro! 

Bucuresti, 30.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *