free download 78 travel guides written by experts

Prin deschiderea unui nou magazin in Pitesti

Flamingo inaugurează al 15-lea Flanco World

Prin deschiderea noului Flanco World în Piteşti, Grupul Flamingo îşi confirmă strategia de business, care presupune acoperirea unui număr cât mai mare de regiuni, la nivel naţional şi satisfacerea cerinţelor clienţilor atât la nivel de produse
 cât şi la nivel de servicii

Grupul Flamingo International anunţă deschiderea, începând cu data de 30 octombrie 2007, a primului magazin Flanco World în Piteşti. Investiţia făcută de Flamingo International pentru deschiderea acestei locaţii este de 1 milion euro, şi corespunde strategiei de  business a Grupului Flamingo.
Noul magazin respectă conceptul Flanco World care presupune magazine cu suprafeţe mari de vânzare (1000-3000 mp), cel din Piteşti având o suprafaţă de 1000 mp. Flanco World Piteşti va pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune oferte în funcţie de nevoile fiecăruia, alături de o gamă largă de soluţii pentru echiparea locuinţei cu produse electrocasnice, electronice şi IT&C. De asemenea, clienţii vor beneficia de consultanţă în alegerea produselor potrivite, a celor mai bune soluţii de cumpărare şi a celor mai eficiente şi accesibile sisteme de vânzări în rate, asigurând, în acelaşi timp, servicii post-vânzare, precum transportul şi instalarea produselor achiziţionate.

„Inaugurarea acestei noi locaţii face parte din strategia de extindere a lanţului de magazine Flanco World în toate regiunile ţării. În acest sens, oraşul Piteşti reprezintă unul dintre punctele noastre strategice pentru extinderea reţelei de magazine Flanco World, având în vedere potenţialul de dezvoltare al oraşului. Suntem convinşi de faptul că noul Flanco World din Piteşti va oferi clienţilor săi produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Deschiderea noii unităţi la Piteşti ridică la 15 numărul magazinelor Flanco World operate la nivel naţional de către Flamingo International, care şi-a propus să ajungă la 20 de unităţi Flanco World până la finalul anului 2007, cu o suprafaţă totală de vânzare de 55.000 mp.  

Bucuresti, 30.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *