free download 78 travel guides written by experts

Ludovic Orban si Madalin Voicu, invitati la „Vorbeste liber!”

Cei doi politicieni răspund întrebărilor lui Sorin Avram în talk-show-ul de joi, 18 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Joi seară, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să urmărească o nouă dezbatere Vorbeşte liber!, în care invitaţii jurnalistului Sorin Avram sunt deputatul PSD Mădălin Voicu şi vicepreşedintele PNL Ludovic Orban. Ediţia din 18 septembrie a talk-show-ului poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Problemele de actualitate politică sunt din nou pe lista de discuţii pe care Sorin Avram le propune invitaţilor săi. Campania electorală care se apropie cu paşi repezi şi candidaţii anunţaţi fac subiectul dezbaterii de joi seară la Vorbeşte liber!. Şi tot în ediţia din 18 septembrie a talk-show-ului de la TVR 1 se va discuta despre respingerea Ordonanţei care permitea migraţia politică a primarilor sau despre presupusul ofiţer sub acoperire care şi-a depus candidatura pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior, Klaus Iohannis sau Traian Băsescu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 18.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *