free download 78 travel guides written by experts

Lora a inceput transformarile: si-a tuns parul pentru showul “Te cunosc de undeva!”

Vezi sâmbăta aceasta cât de sexy este noul ei look!

Îndrăgita cântăreaţă Lora, acum concurentă în showul “Te cunosc de undeva!” a luat de curând o decizie foarte curajoasă, dar radicală în ceea ce priveşte lookul ei. Prinsă în febra super transformărilor de la “Te cunosc de undeva!” şi extrem de motivată să dea viaţă cât mai credibil personajelor din concurs, Lora s-a arătat foarte deschisă să treacă prin transformări durabile de imagine pentru o mai bună prestaţie în show. Astfel, pentru a putea folosi toate perucile din emisiune, Lora a luat decizia să-şi tundă părul până la umeri. Rezultatul: un look de senzaţie, foarte sexy, pe care telespectatorii îl vor descoperi începând de sâmbăta aceasta la “Te cunosc de undeva!”

Pe 17 martie, Antena 1 lansează show-ul primăverii: “Te cunosc de undeva!”. Opt vedete vor trece prin transformări spectaculoase şi vor evolua în faţa juriului şi a publicului într-un decor de senzaţie. CRBL, Delia Matache, Dan Helciug, Maria Buză, Julia Jianu, Iulian Vasile, Lora şi Jorge, acestea sunt numele celor opt concurenţi care vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu i-au mai văzut niciodată în super show-ul “Te cunosc de undeva!” La schimbările uluitoare prin care vor trece vedetele concurente vor contribui zeci de profesionişti: make-up artişti, stilişti, antrenori vocali, coregrafi, profesori de actorie. Gazdele emisiunii vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *