free download 78 travel guides written by experts

Links Associates si Axis Media Production organizeaza pe 3 iunie conferinta regionala

Energy Investors Summit

Companiile de comunicare strategică Links Associates şi Axis Media Production organizează, pe 3 iunie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, începând cu ora 9.00, conferinţa regională Energy Investors Summit (EIS), care îşi propune să dezbată, la rece, cele mai fierbinţi subiecte ce domină piaţa energiei din România şi din regiune.

Energy Investors Summit aduce la aceeaşi masă reprezentanţi ai companiilor strategice din energia românească, membri ai guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău, fonduri străine de investiții, reprezentanți ai marilor bănci de investiţii precum și investitori internaționali.

„Energy Investors Summit este mai mult decât un eveniment. Este o platformă de comunicare între jucătorii cheie din energie şi piaţa de capital, investitorii locali şi internaţionali. Acest summit va aduce un suflu nou pentru că propune o abordare pragmatică, punând faţă în faţă investitorii, marile companii din energie şi factorii de decizie. Este un summit despre viitor, despre soluţii reale, despre rolul companiilor locale în dinamica regională,” a spus Adina Sădeanu, fondator şi CEO al companiei Axis Media Production.

Evenimentul are loc într-un context geopolitic sensibil, marcat de criza dintre Ucraina şi Rusia, în timp ce pe plan intern piaţa energiei se pregăteşte pentru oferta publică iniţială a companiei Electrica, unul din cele mai aşteptate evenimente ale anului din piaţa de capital.

„Debutăm cu dreptul la prima ediţie a Energy Investors Summit, un brand pe care l-am dezvoltat împreună cu Axis Media Production şi în care suntem hotărâţi să investim pasiune pentru a aduce un nou standard de comunicare pentru industria energetică din România. Evenimentul s-a conturat natural şi se bucură de atenţia marilor actori din energie, banking, administraţie, precum şi a investitorilor străini. Sunt convinsă că EIS se va transforma într-un instrument de lucru util pentru toţi participanţii acum, când în România se pregăteşte oferta publică a Electrica, iar la nivelul UE se discută strategii de reducere a dependenţei energetice faţă de Rusia”, a declarat Corina Vinţan, CEO Links Associates.

Organizată sub formă de dezbatere liberă, EIS va dezbate, printre altele, planurile de dezvoltare ale companiilor strategice din energie, capacitatea reală a României de a deveni un hub energetic regional, arhitectura listării Electrica, aşteptările jucătorilor şi investitorilor din acest domeniu de la autorităţi, beneficiile şi riscurile liberalizării pieţei energiei.

Printre invitaţi se numără Victor Ponta – premierul României, Constantin Niţă – ministrul Economiei, Tudor Copaci – viceministrul Economiei în Guvernul Republicii Moldova, Gabriel Dumitraşcu – Directorul Direcției Privatizări şi Administrare a Participaţiilor Statului din Departamentul pentru Energie, Ioan Roşca – Director General Electrica, Frank Hajdinjak – Director General E.ON Romania, Doina Vornicu – Director General CEZ Distribuţie, Ion-Toni Teau – Director General Transelectrica, Ludwik Sobolewski – Director General al Bursei de Valori București, Daniela Lulache – Director General Nuclearelectrica, James Stewart – Vicepreşedinte Pieţe de Capital, Raiffeisen Bank Romania.

Energy Investors Summit se bucură de prezenţa unor specialişti de talie internaţională. Între aceştia îi amintim pe Kari Nyman – Lead Specialist în cadrul Departamentului de Practici Globale în Industria Energetică şi Extractivă al Băncii Mondiale, Patrick Heather – Senior Research Fellow la Oxford Institute for Energy Studies, Robert Koleczek – Directorul Direcţiei de Equity Capital Markets la UniCredit Polonia, cu peste 16 ani de experienţă în oferte publice iniţiale şi Philipp Daniel Palada – Secretar Vice-Executiv al Gas Infrastructure Europe.

Intrarea este liberă iar înregistrarea se face pe site-ul //www.energyinvestorssummit.eu.

Links Associates este una din puţinele companii de consultanţă în comunicare de pe piaţa din România care oferă servicii integrate, de relaţionare cu mass media, public affairs, până la organizarea de evenimente naţionale şi internaţionale. Links se adresează unui spectru larg de clienţi care include companii multinaţionale, asociaţii profesionale şi de business, instituţii guvernamentale şi societate civilă. În ultimii ani, Links a lucrat pentru o varietate de industrii, precum telecom, farma, real-estate, retail, agricultură, industrie grea, industria tutunului, bănci şi asigurări. Links este reprezentant CNN şi Dow Jones în România.

Axis Media Production este o companie specializată în consultanţă strategică şi crearea de conţinut pentru organizatiile interesate de o mai bună comunicare cu mass-media, clienţii şi publicul.

Bucuresti, 01.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *