free download 78 travel guides written by experts

Liftul viitorului – Elevate introduce reclame video

în clădirile de birouri

Elevate, compania care o adus în România publicitatea în lift, inovează din nou prin serviciul Elevate Multimedia. Serviciul aduce reclame video în lifturile clădirilor de birouri, prin intermediul unei tehnologii de ultimă oră.

În 2008 Elevate îşi invită clienţii în liftul viitorului – un lift cu ecrane LCD unde pe lângă spoturi video sunt difuzate ultimele ştiri economice. Conţinutul video este actualizat prin internet wireless. “Am căutat să aducem un plus de calitate în publicitatea indoor”, spune Tudor Maxim, director general Elevate. “O expunere de calitate avantajează publicitarii, proprietarii clădirilor şi, bineînteles, publicul.”

Serviciul Elevate Multimedia este un produs 100% românesc. Perioada-pilot începută în septembrie 2007 a fost esenţială pentru perfecţionarea soluţiei tehnice de concepţie proprie. Astfel, versiunea lansată în iunie 2008 este susţinută de un soft dedicat acestui serviciu şi de ecrane speciale.

Ecranele pe care rulează reclamele sunt perfect adaptate serviciului Elevate Multimedia: compacte, dimensiuni pliate pe nevoile receptării în lift, rezoluţie de top. “Tehnologia pe care o folosim este unică în România, poate chiar şi în Europa şi este concepută special pentru Elevate de o firmă din Asia”, declară Maxim. „ Pentru această investiţie au fost alocaţi 100.000 euro, din care până acum au fost cheltuiţi jumătate.”

Ecranele Elevate Multimedia pot fi găsite în cele mai importante clădiri de birouri din capitală. Din portofoliu fac parte clădiri precum Anchor Plaza (lângă Plaza România), Europe House (Piaţa Victoriei), Camera de Comerţ şi Industrie. În aceste clădiri îşi au sediul companii din domenii variate, dintre care Orange, Oracle, Carrefour, Adobe, Romtelecom, BCR.

Ecranele sunt amplasate în lifturi sau în zona de aşteptare a lifturilor, pe culoare intens circulate. Cifrele de trafic în clădirile de birouri din portofoliul Elevate se situează între 3600 şi 9000 de vizitatori pe lună (conform informaţiilor puse la dispoziţie de administraţie).

Publicul ţintă este alcătuit din top şi middle management, angajaţi şi colaboratori, consultanţi externi şi publicul evenimentelor economice. Cu vârste între 25 şi 45 de ani, persoanele vizate au venituri medii şi ridicate şi sunt receptive la noile tendinţe.

Dintre campaniile derulate până acum menţionăm: Cosmopolis, Domus Stil, Rin Grand Hotel, Business Magazin, Business Media Group, Kiwi Finance, E-magic Entertainment, Asebuss.

Bucuresti, 17.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *