cleaning show 2021

Life Ball MINI 2009, cu design creat de “The Blonds” pentru Katy Perry

În premieră, tombolă cu premii la ediţia din acest an a Life Ball.

Când muzica şi lumea modei se reunesc la Life Ball, rezultatul este întotdeauna ceva unic şi fascinant – noul Life Ball MINI creat special pentru Katy Perry de tandemul american de designeri The Blonds.

În 2009, pentru cel de-al nouălea an consecutiv, MINI susţine Life Ball. A 17-a ediţie Life Ball – care a avut loc sâmbătă, 16 mai 2009 – marchează începutul unui ciclu de patru ani: elementele apă, pământ, aer şi foc reprezintă întruchiparea simbolurilor fundamentale ale vieţii din punct de vedere artistic. Cel mai mare eveniment caritabil european pentru sprijinul luptei anti-SIDA oferă o platformă remarcabilă pentru MINI prin care marca britanică să îşi poată sublinia implicarea sa sociopolitică.

Life Ball MINI a fost oferit, în premieră, ca premiu la ediţia din 2009.

A deveni proprietarul noului Life Ball MINI nu a fost niciodată mai simplu pentru toţi fanii MINI, Life Ball şi Katy Perry. Un bilet a costat 10 euro şi a putut fi cumpărat la oricare eveniment din cadrul Life Ball, de la oricare distribuitor BMW şi MINI din Austria, direct de la Life Ball, de la distribuitorul oficial Prokopp al "loteriei sociale" din Austria şi, bineînţeles, de pe internet. Toate încasările din biletele pentru tombolă au fost direcţionate către Life Ball şi proiectele de luptă împotriva HIV/SIDA.

"Life Ball MINI 2009 creat de The Blonds pentru Katy Perry".

MINI a ales cuplul de designeri americani The Blonds pentru a realiza capodopera, având ca platformă de inspiraţie cel mai recent membru al gamei MINI – noul MINI Cabriolet. Creatorii din spatele The Blonds sunt designerii Phillipe, originar din Puerto Rico, şi David Blond, din SUA. Life Ball MINI 2009 este dedicat prietenei lor Katy Perry. Solista şi-a facut lansarea în lumea muzicii în 2001 şi a reuşit să se afirme pe plan internaţional în mai 2008, cu hitul "I Kissed a Girl". Acest prim succes a fost depăşit de următorul single "Hot N Cold". Katy s-a aflat alături de MINI Life Ball 2009 pe covorul albastru la Life Ball.

The Blonds s-au specializat în creaţii remarcabile care să emane sex appeal şi glamour. Ţinutele lor sunt şocante, bogate din punct de vedere decorativ şi complementate de accesorii impresionate: strălucitoare, orbitoare, dramatice. Staruri precum Beyoncé, Alicia Keys, Rihanna, Shakira, Madonna, Britney Spears şi Dita von Teese au purtat creaţii semnate de The Blonds cu ocazia unor evenimente importante.

Acum, stilul specific The Blonds şi aspectul personal al lui Katy Perry se reunesc pentru a produce o apariţie unică pentru lumea auto: Life Ball MINI 2009.

"MINI este un partener de lungă durată pentru Life Ball Partner, cu o realizare excepţională în realizarea parteneriatului", a spus organizatorul Life Ball, Gery Keszler. "An de an, modelele Life Ball MINI create de designerii Life Ball Fashion Shows se evidenţiază spectaculos. Life Ball MINI 2009 a fost o ediţie specială care a reflectat o viaţă în luminile reflectoarelor; peste toate acestea, starul pop internaţional Katy Perry şi The Blonds din New York – designerii ediţiei 2009 a Life Ball Fashion Show – sunt responsabili pentru Life Ball MINI. Semnătura caracteristică prinţesei pop şi designerilor avangardişti este reprezentată de sex appeal şi glamour maximizat, evidenţiate de accesorii frapante, bogate din punct de vedere decorativ, impresionante. Viitorilor proprietari nu pot să le doresc decât să se bucure la maxim de Life Ball MINI."

MINI. O istorie de succes.

MINI a atras admiraţia publicului încă de la lansarea sa în septembrie 2001. În aprilie 2007 – la doar şase ani de la startul producţiei de serie -, automobilul MINI cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe lini de asamblare a uzinei din Oxford, în Anglia. Designul şi manevrabilitatea deosebită a gamei MINI a făcut ca maşina să fie adorată încă din prima zi.

Nu trebuie omis nici amănuntul că noul MINI Cabriolet vine echipat cu cele mai recente sisteme de economie a combustibilului şi optimizări. Această strategie MINIMALISM include funcţia Auto Start Stop, recuperarea energiei frânelor şi afişare a punctului de schimbare a vitezelor. Toate aceste măsuri au ca obiectiv reducerea consumului de combustibil şi automat şi a emisiilor CO2.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *