metalshow

LIBERTY CENTER in pasi de dans!

Vara asta e din ce in ce mai calduroasa, iar ringul de dans se incinge la Liberty Center!

Daca n-ai ajuns nici acum la orele profului de dans pe nume C.R.B.L. inseamna ca te-am notat in catalog cu absenta nemotivata, asa ca weekendul asta n-ai nicio scuza sa lipsesti de la spectacolul “Let’s dance!” by Liberty Center.

C.R.B.L si gasca lui te asteapta cu trucuri noi in materie de dans, coregrafie si distractie cat cuprinde!

Asa cum te-a obisnuit, Liberty Center ti-a pregatit deja programul pentru sambata si duminica, fie ca ai planuit sa iesi cu prietenii sau cu familia!

Duminică, 25 iulie, între orele 18.00 şi 20.00, te asteptam cu pantofii de dans in picioare si cu chef mare de zbantuiala dar si de castig! Asta pentru ca inainte de show Liberty Center are de oferit o noua vacanta in cadrul extragerii tombolei “Vrei distractie si shopping?”. Daca nu te-ai inscris pana acum, mai ai timp sa o faci pana pe 31 iulie si ai toate sansele sa pui mana pe o masina Citroen C3 sau pe una dintre cele 9 vacante in Grecia si Turcia, puse la bataie de Liberty Center.

Dupa show, C.R.B.L. si invitatii lui speciali: Francezu, Omu Negru şi Piticu ii asteapta pe fanii de toate varstele la The Vesper – etajul 2 – pentru sesiunea de autografe si poze.

Programul special pentru cei mici desfasurat in fiecare weekend de catre Liberty Center continua si in weekendul care urmeaza. Sambata si duminica de la pranz cei mici sunt rasfatati cu un nou atelier de vacanta, Atelierul de Gradinarit!

Nu i-am uitat nici pe “artistii in devenire” si anume pe toti cei care vor sa-si incerce norocul la cantat. Ca in fiecare sambata, incepand cu ora 18, poti face scena a ta intr-un inedit concurs de karaoke cu premii “inghetate”!

Ai deci toate motivele sa te ascunzi de arsita de afara si sa te racoresti cu evenimentele pe care Liberty Center ti le-a pregatit pe 24 si 25 iulie!

Bucuresti, 20.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *