free download 78 travel guides written by experts

Lesin dupa lesin la prima eliminare din cel de-al doilea sezon Next Top Model by Catalin Botezatu

Iasmina şi Miruna părăsesc în lacrimi competiţia

Emoţii mari printre concurentele Next Top Model by Cătălin Botezatu. Este prima eliminare din cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului, iar în timpul evaluării fotografiilor fetele leşină pe capete. De trei ori, Cătălin şi Liviu Ionescu sunt nevoiţi să le scoată pe braţe pe concurente. Iasmina şi Miruna părăsesc în lacrimi competiţia Next Top Model by Cătălin Botezatu.

A sosit momentul îndelung aşteptat: cea dintâi jurizare din cadrul competiţiei Next Top Model by Cătălin Botezatu sezonul II. Fetele păşesc pe scenă temătoare şi emoţionate. Prima sută de metri din parcursul drumului către culmile modellingului s-a dovedit de-a dreptul epuizantă şi este doar începutul, le-a avertizat Cătălin. Călătoria va deveni pe zi ce trece mai dificilă şi mai solicitantă. Protagonistele aşteaptă acum cu sufletul la gură concluziile juriului.

„Bună seara fetelor şi bine v-am regăsit. Iată-ne la finalul unui episod în care vom avea, din păcate, şi o primă eliminare. Ne aflăm alături de un juriu extraordinar, după cum bine ştiţi, pentru că aţi lucrat deja împreună. Acestea fiind spuse o să trecem la evaluarea voastră după prima şedinţă foto.

Încă din primele momente Cătălin Botezatu nu se poate abţine să nu o apostrofeze pe una dintre concurente: „Ai venit la discotecă? Fă un pas în faţă! Fără număr, fără număr…ce-s cu paietele alea la o eliminare de model? Este ultima oară când accept aşa ceva!”

Apoi, rând pe rând, fetele trec toate prin filtrul acid al juriului. Fie că e vorba de atitudine, de mimică, de aspectul fizic, niciuna dintre concurente nu primeşte nota maximă. Emoţionate peste măsură şi foarte obosite, fetele leşină pe capete. De trei ori membrii juriului au trebuit să intervină şi să le scoată pe braţe pe concurente. Au văzut negru în faţa ochilor şi nu au mai putut să se ţină pe picoare.

Cum era de aşteptat, se iscă şi primul conflict. În ciuda îngrijorării generale, Aida râde în hohote. Le acuză pe fete că sunt teatrale şi că fac pe victimele doar ca să nu fie eliminate. Au devenit patetice şi în felul ăsta amuzante, spune ea râzând în hohote. Atitudinea Aidei provoacă o revoltă în masă: e un nimeni, e crudă şi n-are pic de suflet, au exclamat într-un gras celelalte concurente.

Evaluarea fotografiilor se încheie şi fetele părăsesc rând pe rând scena. Aşteptarea va fi cumplită spune Karin, încă ameţită după ultimul leşin. După minute bune de aşteptare, fetele revin în formula completă în faţa juriului. Karin şi Mădălina par să-şi fi revenit şi se alătură colegelor pe scenă. Toate aşteaptă cu înfrigurare decizia finală.

„Fetelor, momentul cel mai greu a sosit. Cele care vor primi în această seară fotografia înseamnă că vor rămâne alături de noi în această mare-mare confruntare.” După lungi momente de chin şi aşteptare, Florentina primeşte cea din urmă fotografie. Primul episod se încheie astfel neaşteptat, cu două eliminări: roşcata Iasmina şi carismatica Miruna. Fetele le copleşesc cu îmbraţişări şi le consolează cu căldură.

Iasmina face şi o promisiune în drum spre hotel: „Nu o să renunţ. A fost un mic pas, un hop de care nu am reuşit să trec, din păcate, dar ştiu că o să fiu din ce în ce mai bună. Sunt foarte fericită că am reuşit să întâlnesc oameni atât de curaţi, de frumoşi, de pozitivi, care mi-au făut şederea aici mult mai frumoasă. Îmi pare rău însă că am dezamăgit persoanele la care eu ţin foarte mult!”

Miruna are şi ea o atitudine pozitivă: „Nu sunt supărată că am fost eliminată, viaţa merge înainte. Chiar nu mă aşteptam să fiu eliminată. Încă nu îmi dau seama acum, poate mâine o să realizez!”

Pe mai departe, 14 concurente pornesc în bătălin pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *