free download 78 travel guides written by experts

Lavinia super sexy la „Te cunosc de undeva!”

A purtat douã sutiene ca sã-i semene Sabrinei!

Sâmbãta aceasta, ruleta transforming show-ului „Te cunosc de undeva” a fost destul de blândã cu fetele. Doar Maria Buzã va avea un rol de travesti, în timp ce Lora, Lavinia şi Claudia se vor putea bucura din plin de atuurile feminine pentru a impresiona juriului. Lavinia va fi super sexy în rolul Sabrinei, iar pentru a avea un bust pe mãsura artistei, Lavinia a purtat douã sutiene. Uite cât de sexy este pe scena „Te cunosc de undeva!”

Pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva” urcã sâmbãta aceasta, de la 20:30, noi staruri ale tuturor generaţiilor, într-un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut. Mariah Carey, Joe Pesci, Shaggy, Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanţu, Shania Twain, Sabrina şi Tiziano Ferro îi vor delecta pe telespectatorii Antenei 1, în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi.

Competiţia devine din ce în ce mai strânsã, iar vinovaţi pentru extazul şi agonia concurenţilor sunt cei 4 membrii ai juriului. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp săptămâni bune, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *