free download 78 travel guides written by experts

Laurent Tourette prezinta tenditele de sezon in hair-style

Laurent Tourette, a lansat la Paris în luna februarie, tendinţele sezonului primăvară-vară 2012, în cadrul show-ului Haute Coiffure Française. Laurent Tourette a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv şi s-a numărat printre cei 9 hair-stylisti care au relizat show-ul Haute Coiffure Française.

Pentru paleta de culori abordată pentru acest sezon, se optează pentru nuanţele de blond-cenuşiu şi şuviţele. În ceea ce priveşte tunsorile, acestea sunt extreme – cu părul foarte lung sau cu părul tuns bob.

Părul lung

„Tunsorile abordează părul foarte lung fiind îmbinate cu tunsorile bob, care să confere un aspect cât mai natural. Părul este lăsat lung, drept, iar bretonul este cel mai lucrat având elemente din tunsoarea bob, astfel încât să se potriveasca în jurul feţei. Pentru acest tip de tunsoare, bretonul va fi lăsat lung, peste sprâncene.” – (Laurent Tourette)

Părul scurt

„Se recomandă o abordare a tunsorilor bob. Astfel, tunsoarea va fi cu breton rotund, ceafa filată şi scurtă. În centru, firul de păr este lăsat mai lung cât să acopere partea de sus a feţei. – (Laurent Tourette)

Tendinţe bărbaţi

„În acest sezon rămân în continuare, favorite, coafurile cu părul lung. Tunsorile sunt cu tăieturi neregulate, care conferă un aspect uşor dezordonat, cu volum.” (Laurent Tourette)

Haute Coiffure Française

Haute Coiffure Française este un eveniment bianual de mare amploare, care are loc la Paris şi la care participă peste 4000 de hair-stylisti din 45 de ţări invitate. Evenimentul este al doilea din lume axat pe această tematică. Prima ediţie Haute Coiffure Française a avut loc încă din anul 1945 şi se desfaşoară la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie. Următoarea ediţie la care va participa hair-stylistul Laurent Tourette, va avea loc în luna septembrie a acestui an, când vor fi prezentate tendinţele pentru sezonul toamnă-iarnă 2012.

Laurent Tourette

A venit în România în anul 2004 şi este ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu după o serie de succese, devenind întâi campion al Franţei la coafură, apoi campion european şi mondial.

Laurent Tourette îşi desfăşoară activitatea în salonul său, alături de o echipă de profesionişti, într-o vilă cochetă în centrul Bucureştiului, pe strada Argentina nr. 50 (colţ cu strada Paris). Clienţii salonului pot beneficia de servicii variate de înfrumuseţare – coafură-frizerie, manichiură-pedichiură, cosmetică-tratamente etc. Mai multe detalii despre salon, servicii şi preţuri, puteţi găsi pe www.laurenttourette.ro.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *