free download 78 travel guides written by experts

L’art de chanter a la francaise – Patricia Kaas in concert la Bucuresti

Duminică,  Sala Palatului din Bucureşti va răsuna de acordurile franţuzeşti ale celebrei cântăreţe Patricia Kaas.

 Aflată deja la a doua aventură românească, “La mademoiselle qui chante le blues” îşi va promova în întreaga lume, inclusiv şi în ţara noastră, ultimul sau album, “Kabaret”. Comparată deseori cu Marlene Dietrich sau Edith Piaf, Patricia Kaas a căpătat celebritate mondială pe când avea doar 21 de ani, fiind domnişoara care cânta blues cu o voce gravă dar plină de expresie şi romantism.

Turneul mondial de promovare a ultimului album va include peste 170 de concerte. Şi pentru ca  românii ştiu cum să-şi primeasca oaspeţii iar aceştia şi-au exprimat dorinţa de a avea pe masă produsele tradiţionale Paul, Brutăria Franţuzească, prezentă de anul trecut şi pe piaţa din România, va avea grijă ca staff-ul cântăreţei să se bucure de gusturile familiare. Fie ca este vorba de baghette, sandvişuri, tartelettes, croissant sau pain au chocolat, toate acestea vor avea grijă ca cei 25 de membri ai staff-ului să se simtă ca acasă. În plus, invitaţii VIP ai organizatorilor vor fi întâmpinaţi înainte de concert tot cu produse ale Brutăriei Paul .

“Paul- Maison de Qualitee fondee en 1889” reprezintă un standard de execelenţă fără egal în arta franceză a brutăriei. Această tradiţie unică este dusă mai departe de o familie dedicată transmiterii gustului pâinii bune generaţiilor viitoare.

În anul 2008, Paul a deschis primul său magazin în România în sistem de franciză, în Baneasa Shopping City. Două luni mai tarziu, în decembrie, al doilea magazin este deschis lângă Piaţa Dorobanţi.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *