free download 78 travel guides written by experts

A treia editie a Festivalului International de Folclor

A treia editie a Festivalului International de Folclor, eveniment organizat de Centrul de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare a Primariei Municipiului Bucuresti se va desfasura intre 19 si 21 mai in parcul Cismigiu. Sub genericul “Muzici si traditii in Cismigiu”, bucurestenii sunt asteptati cu muzica si mancare traditionala, cinematograf in aer liber, teatru, dar si o expozitie a mesterilor populari.

“Festivalul International de Folclor este evenimentul prin care incercam sa aducem in atentia romanilor faptul ca au o identitate culturala de care ar trebui sa fie mandri”, declara Claudia Virlan, Directorul Festivalului.

Evenimentul va fi deschis cu o parada a participantilor in costume populare pe traseul Piata Amzei – Calea Victoriei – Bdul. Regina Elisabeta – Cismigiu.
Ansambluri din Mexic, Spania, Turcia, Cehia, Anglia sau Congo vor asigura buna dispozitie a spectatorilor. Anul acesta se vor dedica momente speciale minoritatilor – germani, aromani, polonezi, evrei, romi, maghiari etc.
Intrarea la eveniment este libera.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *