free download 78 travel guides written by experts

Lansarea site-ului www.casaroyal.ro

Astazi s-a lansat prin Webvertise Web design un site complet nou: www.casaroyal.ro. Cui se adreseaza site-ul? Site-ul se adreseaza celor in cautare de decoratiuni profesionale. Cu ce ajuta site-ul vizitatorii? Vizitatorii site-ului pot gasi pe site produse pline de frumusete, personalitate si rafinament. Produsele pot fi folosite pentru decorarea interioarelor, cat si a exterioarelor. Care este gama de produse de pe site? Site-ul ofera plinte decorative, brauri de perete, profile decorative pentru tavan, scafe, pilastrii, coloane, ancadramente usi si ferestre, pervaz ferestre, arcade si elemente decorative, parchet exotic cat si tapet decorativ in stil clasic sau modern.

Cum simt vizitatorii ca au castigat timpul de pe urma navigarii pe site? Cea mai mare plus-valoare adusa pentru vizitatorii www.casaroyal.ro este usurinta prin care pot fi gasite produsele. Site-ul se adreseaza direct nevoii de informatie a clientilor Casa Royal.

Un lucru esential pentru orice site este organizarea informatiei. Site-ul www.casaroyal.ro nu face exceptie de la aceasta regula. Exista un meniu principal al site-ului: Acasa, Despre noi, Showroom, Produse, Servicii, Portofoliu, Arhitecti si designeri, Contact. Site-ul are si un meniu secundar, in partea stanga. In el pot fi gasite produse din fiecare din categoriile: Decoratiuni interior (Plinta decorativa podea, Brau perete decorativ, Profil decorativ tavan, Scafa, Coloane / Semi-coloane / Pilastri, Elemente decorative, Rozete), Decoratiuni exterior fatade (Pervaz / glafuri, Ancadramente, Arcade si ornamente decorative), Tapet (Casa Deco, Eco, Sirpi, Caselio), Parchet (Parchet exotic) si Oglinzi (Oglinzi decorative).

Ionut PARVU este project manager in cadrul Webvertise Web design. "Proiectul www.casaroyal.ro a reprezentat o provocare pentru Webvertise Web Design. Un site complex, cu numeroase produse si multe categorii. Clientul a dorit sa aiba si o prezentare realizata folosind tehnologia Macromedia Flash. Rezultatul? Un site cu design ergonomic, si in acelasi timp modern" a spus Ionut PARVU.

In ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare: textele de pe site, alaturi de imagini, au fost optimizate pentru motoarele de cautare, iar fiecare pagina are un link construit optim. Link-ul fiecarei pagini contine elemente din titlul paginii, astfel ca are un avantaj pentru un motor de cautare, care va aprecia acest element. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 22.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *