metalshow

“Citeste mai mult” cu o carte – cadou de la Vodafone si Humanitas

Vodafone Romania si Grupul Humanitas au placerea sa anunte continuarea programului dedicat iubitorilor literaturii, sub titlul „Citeste mai mult”. Incepand de astazi, toti clientii Vodafone Romania care cumpara o carte din librariile Humanitas primesc inca o carte cadou. Prima editie a programului, lansata in vara anului 2007 sub numele „Suplimentul de carte”, s-a desfasurat pe parcusul a 12 luni, timp in care au fost oferite cadou 15.000 de carti.

„<<Citeste mai mult>> este indemnul nostru la lectura, nascut din dorinta de a incuraja apropierea de cuvantul scris. Ne bucuram sa continuam acest program alaturi de Grupul Humanitas, recompensandu-ne clientii comuni cu zece titluri alese din portofoliul editurilor Humanitas si Humanitas Fiction. Ne dorim sa oferim cat mai multor iubitori ai literaturii bucuria descoperirii unor carti valoroase”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si CEO Vodafone Romania.

 “Cartile sunt obiecte sfioase, discrete. Vocea lor e vocea – tacuta – a gandurilor unui autor. Ne-am intrebat cum am putea să o facem mai bine auzita, dar si cum sa-i rasplatim pe cei care stiu sa o asculte. Impreuna cu Vodafone, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, am gasit un răspuns in forma acestei campanii”, a spus Gabriel Liiceanu, Presedinte Director General Humanitas.
Programul se va desfasura in cele 14 librarii Humanitas din tara* si se adreseaza tuturor clientilor Vodafone, atat abonatilor, cat si utilizatorilor Cartelei Vodafone. Clientii Vodafone Romania care cumpara carti editate de  Humanitas si Humanitas Fiction vor primi cadou inca o carte, la alegere, dintre cele zece titluri puse la dispozitie de cele doua edituri.

Aceste titluri sunt:  Despre Dumnezeu si om – Lev Tolstoi, Portocala mecanica – Anthony Burgess, Flux- Psihologia fericirii – Mihaly Csikszentmihalyi, Cele patru fugi ale lui Manuel – Jesus Diaz, Povesti corecte politic de adormit copiii – James Finn Garner, Maestrul de go – Yasunari Kawabata, Bazar bizar – Radu Paraschivescu, Mantia de stele – Milorad Pavic, Copilul-umbra – P.F. Thomese, Straini – Taichi Yamada.

Pentru a beneficia de cartile-cadou ale campaniei, clientii Vodafone trebuie sa cumpere unul sau mai multe volume din librariile Humanitas si sa trimita un SMS gratuit la numarul 2665 (BOOK). Acestia vor primi un cod, tot prin SMS, pe care il vor comunica librarului, iar apoi vor putea sa isi aleaga cartea dorita, dintre cele 10 titluri mentionate.

Incepand cu 5 ianuarie 2009, toti cei interesati pot participa la concursul bilunar de recenzii online, pe www.citestemaimult.ro. Vodafone Romania si Grupul Humanitas ofera ca premiu cele 10 carti ale programului, alaturi de un ceas de designer, inscriptionat Vodafone. Inscrierea la concurs se face prin trimiterea unei scurte analize critice pentru una dintre cartile mentionate, prin intermediul formularului de participare de la rubrica „Concurs”, iar castigatorul va fi desemnat in urma analizarii materialelor primite.

Pe www.citestemaimult.ro poate fi consultat regulamentul concursului si, de asemenea, pot fi gasite informatii despre campanie, detalii despre cartile oferite in program si lista librariilor Humanitas.

Bucuresti, 22.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *